Η Nissan συμβουλεύει για ένα άνετο ταξίδι

Qashqai road trip

Η Nissan συμβουλεύει για ένα άνετο ταξίδι

Η Nissan συμβουλεύει για ένα άνετο ταξίδι
Η Nissan συμβουλεύει για ένα άνετο ταξίδι

Η Nissan συμβουλεύει για ένα άνετο ταξίδι, με την εταιρεία να αποκαλύπτει το μυστικό για απολαυστικές διαδρομές με το Qashqai.

 

Qashqai road trip

Qashqai road trip

 

Πολλοί άνθρωποι προγραμματίζουν εξορμήσεις κατά τη διάρκεια των εορτών. Κι όμως, σύμφωνα με έρευνα, το 60% ισχυρίζεται πως φοβάται την οδήγηση κατά την εορταστική περίοδο. Μάλιστα, το 40% των Ευρωπαίων ανησυχεί για τη φόρτωση, με το 23% εξ αυτού να ακυρώνει εντελώς τις διακοπές του.

 

 

Για να μειωθεί το άγχος της φόρτωσης του οχήματος, η Nissan έχει συνεργαστεί με την ειδικό σε τέτοια θέματα, Κέιτ Σίμσον. Η τελευταία συμβουλεύει μάλιστα τους ταξιδιώτες για τη σωστή φόρτωση του οχήματος. Το Qashqai από τη μεριά του έχει εξελιχθεί για να καλύψει αυτές τις ανάγκες και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το σύστημα Divide-N-Hide Cargo. Το πορτμπαγκάζ του έχει χωρητικότητα 430 λίτρων και αυξάνεται έως τα 1.598. Αυτό εφόσον φυσικά διπλωθούν τα πίσω καθίσματα σε αναλογία 60:40.

 

 

Η Σίμσον έχει εκδώσει έναν ειδικό οδηγό που κάνει το ταξίδι λιγότερο αγχωτικό και συμβουλεύει τους πάντες για τη σωστή φόρτωση.

 

 

Οι οδηγίες βήμα προς βήμα

 

 

  • Πλήρεις δοκιμαστικές φορτώσεις του αυτοκινήτου (το 40% των Ευρωπαίων παραδέχονται ότι κάνουν δοκιμαστικές φορτώσεις, προκειμένου να μειώσουν το στρες του ταξιδιού)

 

 

  • Γνωρίστε τις διαστάσεις του πορτμπαγκάζ σας για να αποφύγετε την φόρτωση μέχρι το ύψος του καθρέπτη

 

 

  • Μεγιστοποιήστε τον χώρο μέσα στις αποσκευές σας, αποθηκεύοντας όλα τα ρούχα σε στενά στρώματα και γεμίζοντας παπούτσια με κάλτσες και προϊόντα περιποίησης

 

 

  • Για ταξίδια με πολλές στάσεις, φροντίστε για μια θήκη πραγμάτων που θα είναι κοινή, για κάθε προορισμό

 

 

  • Ψηλαφήστε ενδελεχώς για εύχρηστο κρυφό χώρο στο πορτμπαγκάζ

 

 

  • Φορτώστε τα αντικείμενα με σειρά προτεραιότητας

 

 

Πηγή: Nissan

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...