Η Nissan e.dams κατευθύνεται στο Μαρακές

Nissan e.dams

Η Nissan e.dams κατευθύνεται στο Μαρακές

Η Nissan e.dams κατευθύνεται στο Μαρακές
Η Nissan e.dams κατευθύνεται στο Μαρακές

Η Nissan e.dams κατευθύνεται στο Μαρακές με ακμαίο ηθικό και στόχο μια μεγάλη επιτυχία στον επικείμενο αγώνα της Formula E.

 

Nissan e.dams

Nissan e.dams

 

Η ομάδα της Nissan e.dams θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο για τον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος ABB FIA της Formula E, ούσα ενισχυμένη από τις τελευταίες επιδόσεις της στην πόλη του Μεξικού.

 

Ο οδηγός Sebastien Buemi κατέλαβε την τρίτη θέση στο Μεξικό, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο βάθρο των νικητών για τη σεζόν 2019/2020. Buemi και Rowland κέρδισαν συνολικά 21 πόντους, δίνοντας στην ομάδα μια νέα δυναμική, ενόψει του Μαροκινού αγώνα.

 

Με καλή προϊστορία στο Μαρόκο

 

Η ομάδα έχει σημειώσει καλές επιδόσεις στο παρελθόν στη Διεθνή Πίστα Moulay El Hassan, του Μαρακές. Την περασμένη σεζόν, ο Buemi βρέθηκε στην κορυφή των προκριματικών του γκρουπ του. Από την πλευρά του, ο Rowland ήταν ο τέταρτος ταχύτερος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Ο Buemi κέρδισε στο Marrakech στην τρίτη σεζόν των αγώνων με ηλεκτρικά μονοθέσια, διεκδικώντας την pole position την επόμενη χρονιά.

 

“Είχαμε ταχύτητα την περασμένη σεζόν στο Μαρόκο. Είναι μια πίστα που οι οδηγοί μας την απολαμβάνουν”, δήλωσε ο Michael Carcamo, παγκόσμιος διευθυντής μηχανοκίνητων σπορ της Nissan. “Με όλα όσα αποκομίσαμε από τότε και με μια εξαιρετική απόδοση που φέρνουμε μαζί μας από την Πόλη του Μεξικού, επικεντρωνόμαστε τώρα σε μια επιτυχημένη πορεία στο Μαρακές.”

 

Ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ευρώπη, η Nissan συμμετέχει στη Formula E, για να αποδείξει την ισχύ και την απόδοση της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της, καθώς αποτελούν βασικό πυλώνα του οράματος Nissan Intelligent Mobility.

 

Το Μαρόκο είναι μια από τις πιο σημαντικές αγορές της Nissan, στην Αφρική. Τα επόμενα χρόνια, η Nissan δεσμεύεται να εισαγάγει ακόμα πιο κορυφαία τεχνολογία στη Μαροκινή γκάμα των μοντέλων της και να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά του Nissan Intelligent Mobility, που θα κάνουν την εμπειρία οδήγησης των αγοραστών πιο ελκυστική, ασφαλή και συνδεδεμένη από ποτέ.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...