Η Seat χορηγός του Primavera Sound

Η Seat χορηγός του Primavera Sound

Η Seat χορηγός του Primavera Sound

Η Seat χορηγός του Primavera Sound

Η Seat χορηγός του Primavera Sound

 

Η Seat χορηγός του Primavera Sound, με την ισπανική εταιρεία να συμμετέχει ενεργά για τρίτη συνεχόμενη φορά στο μουσικό φεστιβάλ.

 

Η Seat χορηγός του Primavera Sound

Η Seat χορηγός του Primavera Sound

 

Μάλιστα η συνεργασία αυτή περιλάμβανε αρκετές καινοτομίες και εκδηλώσεις. Μέσω αυτών, το νεανικό κοινό της Βαρκελώνης μπόρεσε να φανερώσει το πάθος του για τη μουσική στα ταλέντα που την εκπροσώπησαν.

 

Από τη Βαρκελώνη στο hip hop

 

Στο Seat Village οι επισκέπτες άκουσαν τραγούδια και μουσικά είδη που χρονολογούνται από τις αρχές του συγκεκριμένου μουσικού γεγονότος. Μάλιστα αυτό, από φέτος πρόσθεσε 13 καλλιτέχνες του hip hop και του trap. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν οι Little Simz, Mucho Muchacho και Kaydy Cai. Επιπλέον, τρεις DJs, όπως οι Τζάρβις Κόκερ, Τιμ Μπέρτζες και Ρίτσαρντ Κόλμπερν έδωσαν επιπλέον ρυθμό στη σκηνή.

 

Επίσης, το Seat Village φιλοξένησε τη Μάιλι Σάιρους, μία ημέρα μετά την τελευταία της κυκλοφορία. Τέλος, άλλοι καλλιτέχνες που τίμησαν το γεγονός, είναι οι Solange, Interpol, Carly Rae Jespen ή James Blake.

 

Radio Primavera Sound

 

Στη φετινή εκδήλωση, το Radio Primavera Sound και η Seat μετακίνησαν τα στούντιο ηχογραφήσεων στο φεστιβάλ. Μάλιστα η δεύτερη είχε και δύο ραδιοφωνικές εκπομπές, οι οποίες περιλάμβαναν συνεντεύξεις, καθώς και τα τελευταία μουσικά hit. Οι ακροατές από τη μεριά τους, συντονίστηκαν στο πρόγραμμα μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Αυτή ήταν διαθέσιμη για IOS, σύντομα για Android ή μέσω της ιστοσελίδας www.primaverasound.com/radio.

 

Seat Lost&Sound app

 

Αρκετές φορές σε διάφορα φεστιβάλ, άνθρωποι και φίλοι χάνονται. Για να αποφευχθεί αυτό, η Seat δημιούργησε το Lost&Sound app, μια εφαρμογή η οποία βοηθά τις παρέες, ώστε να μην συμβαίνει αυτό. Γίνεται εντοπισμός τους μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας και αν κάποιος θελήσει να βρει κάποιον, ανοίγει την εφαρμογή, σαρώνει την περιοχή με τον φακό της κάμερας και το εικονίδιο που έχει επιλεγεί για το άτομο που έχει χαθεί, εμφανίζεται στην οθόνη και στο σημείο που βρίσκεται.

 

Festival subtitles, αποκλειστική συλλογή αυτοκόλλητων για τις instagram stories

 

Ήταν σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη χρήση τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και όσοι ήθελαν, μπορούσαν να μοιραστούν την εμπειρία τους με έναν πρωτότυπο τρόπο. Για να εντοπίσουν οι χρήστες τα αυτοκόλλητα, αυτό που έπρεπε να κάνουν, ήταν να πληκτρολογήσουν «Primavera Sound» στην καρτέλα Finder GIFS στο Instagram.

 

Διευκολύνσεις κινητικότητας

 

Τέλος, η Seat πρόσφερε στο φετινό φεστιβάλ υπηρεσίες μεταφοράς και μετακίνησης. Ως εκ τούτου, διέθεσε δωρεάν υπηρεσία λεωφορείων σε ώρες αιχμής, ενώ όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, η εταιρεία παρείχε δύο δρομολόγια λεωφορείων που συνέδεσαν τέσσερις μεγάλους κόμβους, συμπεριλαμβανομένων των Primavera Bits και την κύρια σκηνή.

 

Πηγή: Seat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...