Η Suzuki καινοτομεί για το περιβάλλον

Η Suzuki καινοτομεί για το περιβάλλον

Η Suzuki καινοτομεί για το περιβάλλον

Η Suzuki καινοτομεί για το περιβάλλον

Η Suzuki καινοτομεί για το περιβάλλον, με την εταιρεία να έχει στρέψει τη στρατηγική εξέλιξής της, προκειμένου να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ένα βιώσιμο περιβάλλον.

 

Η Suzuki καινοτομεί για το περιβάλλον

Suzuki Green

Η οικολογική δραστηριότητα της Suzuki που υπαγορεύεται από την περιβαλλοντολογική ευαισθησία της, αποτυπώνεται στις τεχνολογίες και στις δράσεις που πραγματοποιεί. Το Περιβαλλοντολογικό Πλάνο Suzuki έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε όλες τις εταιρικές δομές της. Μάλιστα δίνει ιδιαίτερη βάση σε κομβικούς τομείς όπως:

 

  1. Μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη – Διατήρηση βιώσιμου περιβάλλοντος

 

Μέσω της κατασκευής οχημάτων με υβριδική τεχνολογία που εξασφαλίζει απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μειώνει τις εκπομπές ρύπων CO2. Παράλληλα εξοικονομεί ενέργεια στην παραγωγή και κάθε μορφή εργασίας της.

 

  1. Δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο των 3R Reduce-Reuse-Recycle (Μείωση – Επαναχρησιμοποίηση – Ανακύκλωση)

 

Ελαχιστοποιώντας τα απορρίμματα της παραγωγικής διαδικασίας χάρη στη μείωση δαπάνης των πόρων και συνεχώς συμβάλλοντας στις προσπάθειες ανακύκλωσης, όπως επιτάσσεται στις σύγχρονες κοινωνίες.

 

Η Suzuki, μέσω των αυτοκινήτων που διαθέτει, επιδιώκει να πετύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης, ποιότητας και μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

 

Πηγή: Suzuki


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...