Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019, με την εταιρεία, πέραν της χορηγίας, να έχει και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

 

VOLKSWAGEN - SPETSES MINI MARATHON 2019

VOLKSWAGEN – SPETSES MINI MARATHON 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Spetses Mini Marathon, το οποίο φιλοξενήθηκε στο νησί των Σπετσών. Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης, ήταν η Volkswagen. Η εταιρεία παρέταξε έναν στόλο από μοντέλα της μάρκας, με ένα ηλεκτρικό e-Golf, μηδενικών ρύπων, να φροντίζει για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα δρόμου 25 χιλιομέτρων.

 

Παράλληλα, στην πλατεία Ποσειδωνίου, ένα T-Cross σε τυρκουάζ χρώμα Makena Blue και ένα T-Roc σε Flash Red κόκκινο, μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Οι τελευταίοι μάλιστα είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό, με έπαθλο long week-ends με τα δύο μοντέλα.

 

Αναφορικά με τον αγώνα, το «παρών» έδωσε και η Volkswagen Running Team. Η ομάδα απαρτίστηκε από  εργαζόμενους της εταιρείας, έχοντας τη συνδρομή των αθλητών Γιώργου Λουφέκη, Γιώργου Ρουκλιώτη και Νάντιας Συντζανάκη. Παρόντες ήταν και η παρουσιάστρια/instagrammer Ευαγγελίας Τσιορλίδα αλλά και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και YouTuber, Σπύρος Μαργαρίτης.

 

Η ομάδα κατάφερε να τερματίσει τρίτη σε σύνολο περίπου 90 εταιρικών. Μάλιστα, Λουφέκης και η Συντζανάκη τερμάτισαν δεύτεροι σε άντρες και γυναίκες στα 25 χιλιόμετρα, ο δε Ρουκλιώτης ήταν τρίτος στα 10.

 

Ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της KOSMOCAR-Volkswagen, δήλωσε: «Η Volkswagen, ως μία μάρκα ευρείας αποδοχής, δίνει ένα δυναμικό παρών σε αγωνιστικά δρώμενα. Αυτά δίνουν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο στη χώρα μας να νιώσει τη χαρά της άθλησης μέσα από μαζική συμμετοχή. Σε αυτό το σύνολο εκδηλώσεων για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε φέτος και το Spetses Mini Marathon 2019. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπουμε τόσες χιλιάδες συμμετοχές, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν τους αγώνες».

 

Πηγή: KOSMOCAR-Volkswagen


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...