Κορυφαία διάκριση για το Nissan LEAF

Nissan LEAF

Κορυφαία διάκριση για το Nissan LEAF

Κορυφαία διάκριση για το Nissan LEAF
Κορυφαία διάκριση για το Nissan LEAF

Κορυφαία διάκριση για το Nissan LEAF από το What Car, με το μοντέλο να αναδεικνύεται “Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 2021” και “Best Buy” για το 2020.

 

Nissan LEAF

Nissan LEAF

 

Το Nissan LEAF (40kWh), που κυκλοφόρησε το 2018, αναγνωρίστηκε ως Μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο What Car?, στα Βραβεία Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Χρονιάς 2021. Το μοντέλο της πρώτης γενιάς, που κυκλοφόρησε από το 2011 έως το 2017, κέρδισε επίσης το έπαθλο για την τιμή του (έως και 13.000£) στην ίδια κατηγορία. Παράλληλα, το Which Magazine χαρακτήρισε την πρώτη γενιά του LEAF ως “Best Buy” για το 2020, στην ετήσια έρευνα αξιοπιστίας.



To What Car? επαίνεσε τον κομψό σχεδιασμό της δεύτερης γενιάς του Nissan LEAF (40kWh), καθώς και την ακτίνα οδήγησης, τον πρακτικό χώρο αποσκευών και τις στάνταρ τεχνολογίες ασφαλείας που το συνοδεύουν, όπως η παρακολούθηση τυφλών σημείων και η αναγνώριση οδικών πινακίδων.



Best Buy 2020



Η ετήσια έρευνα αξιοπιστίας αυτοκινήτων του Which? περιλαμβάνει δείγμα άνω των 47.000 αυτοκινητιστών που ρωτήθηκαν σχετικά με τα αυτοκίνητά τους, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση στις αξιολογήσεις αξιοπιστίας για εκατοντάδες αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η αξιοπιστία μεταξύ των τριών έως των οκτώ ετών ζωής του Nissan LEAF πρώτης γενιάς ήταν η κορυφαία στην κατηγορία. Γα τον λόγο αυτό, το LEAF βραβεύτηκε με το πολυπόθητο βραβείο του “Best Buy” (Καλύτερη Αγορά).






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...