Με βελτιώσεις το Kia Sportage

Με βελτιώσεις το Kia Sportage

Με μια μεγάλη σειρά βελτιωτικών επεμβάσεων, σε εμφάνιση και μηχανικά μέρη, θα διατίθεται το νέο Kia Sportage.

 

KIA SPORTAGE DIESEL MILD 2018 back

Την πιο σημαντική εξέλιξη αποτελεί η νέα υβριδική μονάδα που συνεργάζεται με τον δίλιτρο diesel κινητήρα EcoDynamics+ με ηλεκτρικό κύκλωμα 48 volt και τη γεννήτρια Mild-Hybrid Starter-Generator (MHSG). Το πακέτο αυτό συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών ρύπων έως και 4% βάση της διαδικασίας ελέγχου ελαφρών οχημάτων (WLTP).

Από εκεί και πέρα, ο 1,7 λίτρων CRDi (άμεσου ψεκασμού common-rail) αντικαθίσταται από τον νέο CRI 1,6 λίτρων. Η ισχύς του ανέρχεται στους 115 ή 136 ίππους, με την ισχυρότερη εκδοχή να συνδυάζεται με το κιβώτιο επτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη και τετρακίνηση.

KIA SPORTAGE DIESEL MILD 2018 interior

Kia Sportage: Ανανεωμένο εμφανισιακά

Η εμφάνιση του νέου Sportage καθορίζεται από τους νέους προφυλακτήρες και τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Οι νέοι τροχοί μπορεί να είναι από 16 έως και 19 ιντσών, ενώ η προσθήκη χρωμίου σε διάφορα σημεία αναβαθμίζουν τη συνολική εικόνα.

Τα μοντέλα GT είναι εξοπλισμένα με μαύρη μεταλλική γρίλια, μαύρες και ασημένιες πλάκες ολίσθησης. Τα μαρσπιέ και το κάτω μέρος της πίσω πόρτας φέρουν επιχρωμιωμένα μαύρα μέρη. Οι τροχοί των 19 ιντσών φέρουν διαφορετική σχεδίαση, οι απολήξεις των εξατμίσεων είναι διπλές και οι προβολείς ομίχλης LED έχουν πολυγωνικό σχήμα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέο τιμόνι, ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων, όπως επίσης και οι δύο αποχρώσεις της ταπετσαρίας, σε μαύρο και γκρι. Διαθέσιμες είναι εκδόσεις με δερμάτινα καθίσματα, με ή χωρίς κόκκινες ενθέσεις.

Kia Sportage: Τεχνολογίες ασφάλειας και ψυχαγωγίας

Το ανανεωμένο Sportage υιοθετεί όλα τα τελευταία συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Μεταξύ αυτών, το Smart Cruise Control με Stop & Go, το Around View Monitor για ευκολότερους ελιγμούς στάθμευσης και την προειδοποίηση του οδηγού σε περίπτωση κούρασης ή έλλειψης προσοχής. Για την ευρωπαϊκή αγορά, η Kia προσφέρει δύο επιλογές συστημάτων ενημέρωσης και διασκέδασης. Η πρώτη φέρει οθόνη αφής 7 ιντσών και η δεύτερη, μια νέα οθόνη 8 ιντσών, χωρίς πλαίσιο. Οι πωλήσεις θα αρχίσουν από το φθινόπωρο του 2018.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...