Με νέο δίλιτρο κινητήρα η BMW Σειρά 6 Gran Turismo

Με νέο δίλιτρο κινητήρα η BMW Σειρά 6 Gran Turismo

Με το λανσάρισμα ενός νέου, βασικού κινητήρα, η BMW επεκτείνει τη γκάμα μηχανικών συνόλων της στην πολυτελή κατηγορία γενικά, αλλά και στην Σειρά 6 Gran Turismo.

BMW 6er Gran Turismo, 640i xDrive, Mineralweiß, M Sportpaket

Ο αποδοτικός τετρακύλινδρος δίλιτρος κινητήρας diesel που κάνει ντεμπούτο στην BMW Σειρά 6, φέρει υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας και ο άμεσο ψεκασμό Common Rail. Η μέγιστη ροπή των 400 Nm είναι διαθέσιμη μεταξύ 1.750 και 2.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ισχύς των 190 ίππων επιτυγχάνεται στις 4.000 σ.α.λ.

Θα είναι διαθέσιμος από τον Ιούλιο του 2018 και η αντίστοιχη εκδοχή της Σειράς 6 θα φέρει τον τίτλο BMW 620d Gran Turismo (κατανάλωση μικτού κύκλου: 4,9 – 4,8 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 129 – 127 g/km, επιτάχυνση 0-100 χ.α.ω. σε 7,9 δλ.

BMW Σειρά 6 Gran Turismo: Οι υπόλοιπες εκδόσεις

Οι υποψήφιοι αγοραστές της BMW Σειράς 6 Gran Turismo μπορούν να επιλέξουν από πέντε συνολικά κινητήριες μονάδες. Εκτός από τους straight six κινητήρες diesel, θα διατίθενται επίσης ένας εν σειρά εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας και μία τετρακύλινδρη μονάδα βενζίνης. Ο νέος βασικός κινητήρας diesel μεταφέρει την ισχύ του μέσω ενός στάνταρ 8-τάχυτου κιβωτίου Steptronic.

Όλα τα συστήματα ανάρτησης για την BMW Σειρά 6 Gran Turismo διατίθενται επίσης προαιρετικά για τις νέες εκδόσεις μοντέλων, όπως Adaptive Two-Axle Air Suspension, Integral Active Steering και το σύστημα Executive Drive με Active Roll Stabilisation.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...