Νέα γενιά Space Star

Νέα γενιά Space Star

Νέα γενιά Space Star

Νέα γενιά Space Star
Νέα γενιά Space Star

Νέα γενιά Space Star, με το μοντέλο να ανανεώνεται αισθητικά και λειτουργικά, ώστε να αποτελέσει μια cool αλλά λογική εναλλακτική πρόταση για τους Ευρωπαίους.

 

Space Star MY20

Space Star MY20

 

Όλα αυτά μάλιστα, συνδυάζοντας Ιαπωνική αξιοπιστία και νέα χαρακτηριστικά ADAS.

 

 

Μετά το λανσάρισμά του στην Bangkok Motor Expo στις 28 Νοεμβρίου, 2019, το 2020 Space Star κάνει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στις Εκθέσεις Αυτοκινήτου των Βρυξελλών και της Βιέννης τον τρέχοντας Ιανουάριο, πριν το λανσάρισμά του στην αγορά των ΜΜΕ33.

 

 

Το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019, το Space Star ήταν best seller της MMC στην Ευρώπη (περιοχή MME) με 33.630 πωλήσεις, δηλ. το 22,8% του συνολικού όγκου της MME.

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά νέας γενιάς Space Star

 

 

Νέα εμπρός & πίσω σχεδίαση

Αναβαθμισμένο εσωτερικό – επενδύσεις & εξοπλισμός

Νέα συστήματα ADAS

Βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου

Προηγμένο σύστημα Smartphone-linked Display Audio (SDA)

 

 

 

Global Small

 

 

Προϊόν εξέλιξης του φιλόδοξου project «Global Small» που ξεκίνησε από την MMC το 2009, το Space Star είναι μοναδικό, με την έννοια ότι προορίζεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου target group σε όλο τον κόσμο.

 

 

Όπου κι αν βρίσκονται, σε ανεπτυγμένες ή αναπτυσσόμενες αγορές, οι πελάτες αυτοί επιζητούν τον ίδιο συνδυασμό ευρυχωρίας, απόδοσης καυσίμου / μειωμένων ρύπων και μέτριου λειτουργικού κόστους, χωρίς τους προφανείς μηχανολογικούς περιορισμούς των λεγόμενων προϊόντων ‘χαμηλού κόστους’.

 

Προκειμένου να πετύχει το στόχο της, η MMC ξεκίνησε το «Global Small», ένα τεράστιο project που χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής (προηγμένη αεροδυναμική, ευφυή μείωση βάρους, λογική διάταξη χώρων, πολύ αποδοτικούς κινητήρες) για την αντιμετώπιση τέτοιων παγκόσμιων θεμάτων σε συνδυασμό με νέες εγκαταστάσεις παραγωγής.

 

 

Το «Global Small» Project περιλάμβανε μία νέα αρχιτεκτονική μικρού οχήματος, δύο διαφορετικά οχήματα (το 5-θυρο Space Star hatchback και το 4-θυρο Attrage sedan), μία νέα οικογένεια κινητήρων, καθώς και ένα νέο εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη (το τρίτο της MMC στη χώρα, στο οποίο αργότερα προστέθηκε και ένα ακόμα στις Φιλιππίνες).

 

 

Από το Μάρτιο του 2012 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, οι πωλήσεις του Space Star έχουν φτάσει τις 653.065 μονάδες (από τις συνολικές Global Small πωλήσεις των 932.301 αυτοκινήτων) που κατανέμονται ως εξής:

 

Ευρώπη**                                                           205.264 μονάδες

ASEAN                                                                 196.951 μονάδες

Β. Αμερική:                                                         138.836 μονάδες

Ιαπωνία:                                                              49.269 μονάδες

Αυστραλία & Νέα Ζηλανδία:                           30.005 μονάδες

Λατινική Αμερική:                                            18.823 μονάδες

Μέση Ανατολή & Αφρική:                                13.873 μονάδες

Β. Ασία:                                                                 44 μονάδες

 

 

Παράλληλα, το Attrage απέφερε επιπλέον 279.236 πωλήσεις «Global Small» στην MMC.

 

 

Το διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2019, πωλήθηκαν 33.630 Space Stars στην Ευρώπη (+7%) – Οι Πέντε Μεγαλύτερες Αγορές: Γερμανία (17.925 μονάδες ή 53% επί του συνόλου της MME), Ιταλία (3.473 μονάδες), Γαλλία (2.662 μονάδες), Ολλανδία (2.416 μονάδες) και Αυστρία (1.407 μονάδες).

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...