Νέα τεχνολογία σχεδιασμού από τη Ford

Νέα τεχνολογία σχεδιασμού από τη Ford

Νέα τεχνολογία σχεδιασμού από τη Ford

Νέα τεχνολογία σχεδιασμού από τη Ford

Νέα τεχνολογία σχεδιασμού από τη Ford, με την εταιρεία να χρησιμοποιεί πλέον ένα καινοτόμο εργαλείο προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της.

 

 

Νέα τεχνολογία σχεδιασμού από τη Ford

Ford και νέα τεχνολογία σχεδιασμού

Αυτό μάλιστα επιτρέπει στους σχεδιαστές να φανταστούν και να μοιράζονται σχέδια που μπορούν να προσομοιώσουν την οπτική γωνία του οδηγού ή οπουδήποτε μέσα στο αυτοκίνητο, σε 3D ή σε εικονική πραγματικότητα.

 

Παραδοσιακά, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει 2D σκίτσα. Αυτά στη συνέχεια αναδημιουργούνται ως μοντέλα 3D σχεδίασης με υπολογιστή (CAD). Η δημιουργία σκίτσων, που επιτρέπουν αμέσως στους σχεδιαστές να δουν τη δουλειά τους από την οπτική γωνία του οδηγού ή των επιβατών, υπογραμμίζει τη δέσμευση της Ford για ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό.

 

Η σχεδίαση 360° ενσωματώνεται ήδη στη διαδικασία σχεδιασμού των νέων οχημάτων. Η ειδική ομάδα χρησιμοποιεί επίσης κινούμενα σχέδια για να φέρει τα σκίτσα στη ζωή. Αυτό γίνεται φωτίζοντας τον πίνακα οργάνων και την οθόνη, εμφανίζοντας κινούμενα στοιχεία και προσθέτοντας περισσότερη διάθεση και ατμόσφαιρα.

 

Η απόδοση του εσωτερικού χώρου με αυτόν τον τρόπο διευκολύνει τον εντοπισμό βελτιώσεων στο ύψος και το πλάτος των καθισμάτων. Επιπλέον, τον έλεγχο της ορατότητας των πίσω επιβατών, την αλλαγή του μεγέθους και την τοποθέτηση των στοιχείων της κονσόλας οροφής και τις δοκιμές με χρώματα, υλικά και σχήματα.

 

Το εργαλείο σχεδίασης προέρχεται από την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών. Αυτή συχνά συνεπάγεται τη δημιουργία ενός κόσμου, τη μετακίνηση του παίκτη και την αλληλεπίδραση με αυτόν τον κόσμο. Επίσης στην εικονική πραγματικότητα. Το σκίτσο 360° παρέχει ένα πρότυπο για πιθανές εμπειρίες οδηγού, καθώς δημιουργεί μια αλληλεπίδραση μεταξύ του θεατή και του εσωτερικού, πολύ πριν τη φάση CAD.

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...