Νέα Ducati Panigale V4 MY 2020

Νέα Ducati Panigale V4 MY 2020

Νέα Ducati Panigale V4 MY 2020

Νέα Ducati Panigale V4 MY 2020
Νέα Ducati Panigale V4 MY 2020

Η Νέα Ducati Panigale V4 MY 2020 διατίθεται στους επίσημους αντιπροσώπους Ducati, με 450 μοτοσικλέτες να έχουν ήδη παραδοθεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

 

MY 2020 Ducati Panigale

MY 2020 Ducati Panigale

 

Μάλιστα τις επόμενες εβδομάδες η νέα μοτοσικλέτα αναμένεται να φτάσει και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.

 

 

Από το 2018, χρονιά άφιξής της στην αγορά, η Panigale V4 δημιούργησε το δικό της σημείο αναφοράς στον τομέα των σπορ μοτοσικλετών. Μάλιστα βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των πωλήσεων ανά τον κόσμο.

 

 

Η νέα Panigale V4 είναι πιο εύκολη στη χρήση και λιγότερο κουραστική. Εν ολίγοις, είναι ακόμη πιο ισχυρή και ευχάριστη για έναν ερασιτέχνη που, στο κομμάτι που του αναλογεί, μπορεί να φέρει την απόδοσή του πιο κοντά σε εκείνη ενός επαγγελματία αναβάτη.

 

 

Η Panigale V4 είναι τώρα εξοπλισμένη με περιεχόμενο που έχει ληφθεί από τη V4 R. Για παράδειγμα, το αεροδυναμικό πακέτο (οθόνες από πλεξιγκλας, μαρσπιέ, μεγαλύτερα πλευρικά καλύμματα, πιο αποδοτικοί πλευρικοί αεραγωγοί για το ψυγείο) βελτιώνει τη συνολική σταθερότητα της μηχανής, ενισχύοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

 

 

Το EVO 2 της DQS (Ducati Quick Shift up / down) αυξάνει την ταχύτητα μετατόπισης. Έτσι επιτρέπονται πιο γρήγορες αλλαγές ταχύτητας (πάνω από 10.000 σ.α.λ.) και ενισχύεται η σταθερότητα της μηχανής κατά την επιτάχυνση. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης ειδικά σχεδιασμένα συστήματα πλοήγησης Ride by Wire με στοιχεία ελέγχου ροπής.

 

 

Τέλος, η Panigale V4 τροφοδοτείται από τον 1.103cc Desmosedici Stradale. Πρόκειται για ένα μοναδικό κινητήρα που διαθέτει περιστρεφόμενο στροφαλοφόρο άξονα και Twin Pulse. Η απόδοσή του είναι 214 ίπποι στις 13.000 σ.α.λ, η δε ροπή φτάνει στα 12,6 kgm στις 10.000 σ.α.λ.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...