Νέα Mercedes AMG A 35 4MATIC

Mercedes AMG A 35 4MATIC

Νέα Mercedes AMG A 35 4MATIC

Mercedes AMG A 35 4MATIC

Mercedes AMG A 35 4MATIC

Το νέο μοντέλο των Γερμανών έχει έναν νέο 2λιτρο turbo κινητήρα κάτω από το καπό του, ισχύος 306 ίππων.

Mercedes AMG A 35 4MATIC back

Mercedes AMG A 35 4MATIC back

Mercedes AMG A 35 4MATIC, είναι νέα και προσφέρει τη δυναμική οδήγηση που επιθυμεί ο χειριστής. Το νέο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας εφοδιάζεται με έναν 2λιτρο, 4κύλινδρο turbo κινητήρα ισχύος 306 ίππων, παράγοντας ροπή 400Nm. Τα πρώτα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 4,7δλ., ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250. Το στάνταρ σύστημα 4MATIC μπορεί να κατανείμει τη ροπή μόνο στον εμπρός άξονα ή σε αναλογία 50:50, με τα πέντε προγράμματα οδήγησης από εκεί και πέρα να διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του οχήματος, ανάλογα με το πώς θέλει να κινηθεί ο οδηγός.

Mercedes AMG A 35 4MATIC: Ξεχωριστή από την πρώτη ματιά.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τις οπές στις εισαγωγές αέρα στη μάσκα, τη γρίλια AMG, τον εμπρός διαχωριστή ροής αέρα και τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Όπως επίσης από τους προαιρετικούς τροχούς 19 ιντσών και τους μαρσπιέδες της AMG. Εσωτερικά, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX, συνεισφέρει στην καλή ατμόσφαιρα, ενώ η εμφάνιση της οθόνης Widescreen και όλα όσα δείχνει, αλλά και με τον τρόπο που τα κάνει, βελτιώνουν περαιτέρω τη λειτουργικότητα. Νέο στοιχείο, αποτελεί η AMG κεντρική κονσόλα με touchpad και οι επιπρόσθετες επιλογές για λειτουργίες όπως το ESP, η χειροκίνητη αλλαγή σχέσεων και η προσαρμοζόμενη ανάρτηση.

Mercedes AMG A 35 4MATIC dashboard

Mercedes AMG A 35 4MATIC dashboard

Mercedes AMG A 35 4MATIC: Aerodynamic και Night Package

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το πακέτο AMG Aerodynamics Package, που αναπτύχθηκε στην αεροδυναμική σήραγγα και παρέχει εξαιρετικό χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες. Η μάσκα με μεγαλύτερο διαχωριστή και επιπρόσθετες οπές, μαζί με το πίσω σπόιλερ, αυξάνουν την κάθετη δύναμη. Σε γυαλισμένη μαύρη απόχρωση εν συνεχεία, εμφανίζονται τα πλευρικά σπόιλερ γύρω από τις εξαγωγές αέρα του πίσω μέρους, όπως και η «φέτα» του διαχύτη. Προαιρετικό είναι το πακέτο AMG Night Package. Υπογραμμίζει τον χαρακτήρα του οχήματος με μαύρα στοιχεία, αποτέλεσμα που ενισχύεται περισσότερα με τα σκούρα παράθυρα μετά την κολόνα Β.

Mercedes AMG A 35 4MATIC: Edition 1

Όσον αφορά στην έκδοση Edition 1, ο εξοπλισμός παρέχει τα πακέτα AMG Aerodynamics και AMG Night Package. Η μπλε απόχρωση με στοιχεία «tech gold» στους καθρέπτες και τα κάτω τμήματα των θυρών, κάνουν το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει, ενώ αυτό το χρώμα υπάρχει και στους 19ιντσους τροχούς Livorno, που είναι κατασκευασμένοι έτσι, ώστε να φαίνεται πως υπάρχει ένα κεντρικό μπουλόνι. Τα καθίσματα AMG Performance «ντυμένα» με Atrico/Dinamica απόχρωσης μαύρου/γκρι, συνδυάζονται με αντιθετική ραφή «ελαφρού» γκρι, ενώ το τιμόνι AMG, προσδίδει σπορ αίσθηση στην καμπίνα. Η Edition 1 περιλαμβάνει ακόμα θερμαινόμενα καθίσματα και φωτισμό περιβάλλοντος στάνταρ. Πρόσθετα στοιχεία αλουμινίου και το έμβλημα «Edition» στο τιμόνι, είναι μερικά από τα υπόλοιπα highlights.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...