Νέα Mercedes GLS

Νέα Mercedes GLS front

Νέα Mercedes GLS

Νέα Mercedes GLS front

Νέα Mercedes GLS front

 

Τη νέα Mercedes GLS παρουσιάζει η γερμανική εταιρεία, η οποία έχει δημιουργήσει ένα μοντέλο που μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε τερέν.

 

Νέα Mercedes GLS action

Mercedes GLS action

 

Η 4κίνηση και το σύστημα ανάρτησης μεταξύ άλλων, μπορούν να διευκολύνουν τον οδηγό σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με τον τρόπο που εκείνος επιθυμεί.

 

Οι χώροι της νέας GLS είναι μεγάλοι. Αυτό φαίνεται εξάλλου από τις τρεις σειρές καθισμάτων που προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό. Μπορούν να ταξιδέψουν άνετα επτά επιβάτες. Το μεταξόνιο των 3.135mm προσφέρει πλούσιους χώρους και η μεσαία σειρά καθισμάτων μπορεί να μετακινηθεί ηλεκτρικά κατά 10 εκατοστά. Όλα τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν ατομικά. Μάλιστα, με το απλό πάτημα ενός μπουτόν, ο χώρος φόρτωσης μπορεί να επιμηκυνθεί πάνω από τα 2,20μ., με τη χωρητικότητα να αγγίζει τα 2.400 λίτρα.

 

Νέα Mercedes GLS: ανάρτηση

 

Στον τομέα της ανάρτησης, το Airmatic εξασφαλίζει ρύθμιση, στην οποία όταν το αυτοκίνητο χαμηλώνει, η οδήγηση μπορεί να γίνει διασκεδαστική και ο χώρος φόρτωσης πιο προσεγγίσιμος. Ή αλλιώς, όταν το αυτοκίνητο ανυψώνεται, απορροφά καλύτερα τις ανωμαλίες του δρόμου.

 

Νέα Mercedes GLS dashboard

Mercedes GLS dashboard

Νέα Mercedes GLS: συστήματα, εκδόσεις και τεχνολογία

 

Στον προαιρετικό εξοπλισμό το αυτοκίνητο περιλαμβάνει το E-Active Body Control. Αυτό προσαρμόζει την πίεση/εκτόνωση των ελατηρίων και τις δυνάμεις απόσβεσης, ανεξάρτητα σε κάθε τροχό. Μαζί με το Road Surface Scan και τη λειτουργία Curve, το σύστημα ανεβάζει τα επίπεδα της άνεσης. Μάλιστα, με το προφίλ rocking, η νέα GLS μπορεί να διευκολύνει τον οδηγό σε περιπτώσεις δύσβατων διαδρομών.

 

Η GLS 580 4MATIC έρχεται σε υβριδική έκδοση, με V8 μοτέρ, ISG και EQ Boost, με την ισχύ να ανέρχεται στα 360 + 16 kW (489 +22 hp). Η μικτή κατανάλωση είναι 10,1-9,8 l/100 km και οι μικτές εκπομπές CO2 230-223 g/km.

 

Σχετικά με την επιχειρησιακή ικανότητα του συστήματος πολυμέσων MBUX, διαθέτει τρισδιάστατα γραφικά, λειτουργία μέσω οθόνης αφής και με την πρόταση «Hey Mercedes», μπορούν να λειτουργήσουν τα MBUX Augmented Reality και MBUX Interior Assistant μεταξύ άλλων. Στον βασικό εξοπλισμό, οι οθόνες της GLS είναι 12,3 ιντσών, τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη, με τους πίσω επιβάτες να απολαμβάνουν προαιρετικά τις δικές τους υπηρεσίες διασύνδεσης και διασκέδασης.

 

Από εκεί και πέρα, προαιρετικός είναι ο 5ζωνικός κλιματισμός και ξεχωριστός για την τρίτη σειρά καθισμάτων. Είναι κλιματιζόμενα με λειτουργία μασάζ στη δεύτερη σειρά και χάρη σε ένα χειριστήριο, όλοι οι πίσω επιβαίνοντες μπορούν να ρυθμίσουν ανεξάρτητα τα καθίσματά τους. Μάλιστα, μπορούν να επεμβαίνουν στη μεγάλη οθόνη εμπρός, αν επιτραπεί αυτό από τον οδηγό.

 

Νέα Mercedes GLS interior

Mercedes GLS interior

Νέα Mercedes GLS: σύστημα υποβοήθησης και τετρακίνηση

 

Αναφορικά με τα συστήματα υποβοήθησης, υπόσχονται ασφαλή και χαλαρή οδήγηση, όπως το Active Stop-and-Go Assist, ενώ το Energizing Comfort Control διαμορφώνει αναλόγως τον φωτισμό και τη μουσική, όπως επίσης τη λειτουργία μασάζ. Επιπλέον, το Energizing Coach προτείνει προγράμματα αναλόγως με την περίσταση, ενώ το Energizing seat kinetics, θέτει σε λειτουργία τα καθίσματα.

 

Η νέα Mercedes-Benz GLS έρχεται στάνταρ με σύστημα 4κίνησης, κάνοντάς τη πιο ευκίνητη και ασφαλή. Το προαιρετικό πακέτο Off-Road αλλάζει τα χαρακτηριστικά του κιβωτίου στις εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ το E-Active Body Control ελέγχει την απόσταση κάθε τροχού από το έδαφος ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, οι εκτός δρόμου ικανότητες του οχήματος αυξάνονται.

 

Πηγή: Mercedes-Benz


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...