Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF

Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF

Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF

Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF

Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF

 

Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF, με τις τελευταίες να είναι πλέον διαθέσιμες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης του LEAF e+.

 

Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF

Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF

 

Με μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις έρχονται οι νέες εκδόσεις του Nissan LEAF. Με την προσθήκη, μάλιστα, της έκδοσης LEAF e+, τα στοιχεία του οχήματος αυξάνονται. Αύξηση υπάρχει επίσης και στα οφέλη για τους ιδιοκτήτες.

 

Όλες οι νέες εκδόσεις προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό με το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα Apple CarPlay και AndroidAuto. Το σύστημα πλοήγησης είναι αναβαθμισμένο και διαθέτει τη λειτουργία πλοήγησης TomTom LIVE premium traffic. Επίσης, ενσωματωμένη είναι η λειτουργία Online Map Update και η Location Chargers για την εύρεση σημείων φόρτισης.

 

Εν συνεχεία, όλες οι εκδόσεις εμπλουτίζονται με τη νέα εφαρμογή NissanConnect Services, με τους χρήστες να στέλνουν δεδομένα στο σύστημα πλοήγησης. Έτσι επιτρέπεται η ευκολότερη πρόσβαση σε ένα σημείο, ενώ αναφορικά με το Remote Climate Control, το σύστημα κλιματισμού ενεργοποιείται ακόμα και όταν το LEAF είναι συνδεδεμένο με την πρίζα στο γκαράζ.

 

Οι διαθέσιμες αποχρώσεις αμαξώματος είναι 10. Αναφορικά με τις επιλογές διχρωμίας αμαξώματος/οροφής, αυτές είναι επτά.

 

Νέες εκδόσεις για το Nissan LEAF: τομέας αυτονομία

 

Σχετικά με τον τομέα της αυτονομίας, η μπαταρία 62kWh αυξάνει την ενεργειακή πυκνότητα κατά 25% και τη χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας κατά 55%. Αυτό επιτρέπει στο LEAF e+ να έχει ισχύ 217 ίππων και αυτονομία 385 χιλιομέτρων, βάση κύκλου WLTP με μία μόνο φόρτιση. Να σημειωθεί πως η μπαταρία μπορεί να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από την προηγούμενη των 40kWh, αλλά λόγω της τεχνικής συγκόλλησης με λέιζερ στις αρθρώσεις των κυψελών και μιας αλλαγής στον αριθμό των στρώσεων ελασματοποίησης της κυψέλης, επιτρέπει στο ύψος της μονάδας να ταιριάξει με το σχήμα του οχήματος. Παρ’ όλη την αύξηση της ενεργειακής πυκνότητας, η μπαταρία διατηρεί παρόμοιο σχήμα με αυτή των 40kWh. Έτσι αφήνει ανεπηρέαστο τον εσωτερικό χώρο του e+, αλλά και τον εξωτερικό του σχεδιασμό.

 

Το νέο LEAF εξοπλίζεται και με το e-Pedal. Αυτό επιτρέπει στους οδηγούς να επιταχύνουν, επιβραδύνουν και φρενάρουν, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πεντάλ. Τέλος, διαθέσιμη είναι και η τεχνολογία ProPILOT. Η τελευταία συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, με την επιτάχυνση και την πέδηση. Αυτό βοηθά τον οδηγό στα ταξίδια, στην πυκνή κυκλοφορία και σε άλλες καταστάσεις. Το ProPILOT Park σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, κάνοντας έτσι τη ζωή του οδηγού πιο άνετη.

 

Πηγή: Nissan


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...