Νέες Husqvarna με συστήματα εξαγωγής Akrapovic

Νέες Husqvarna με συστήματα εξαγωγής Akrapovic

Νέες Husqvarna με συστήματα εξαγωγής Akrapovic

Νέες Husqvarna με συστήματα εξαγωγής Akrapovic

Νέες Husqvarna με συστήματα εξαγωγής Akrapovic

 

Νέες Husqvarna με συστήματα εξαγωγής Akrapovic, με νέους σιγαστήρες και συστήματα εξαγωγής για όλες τις 4χρονες μοτοσικλέτες της εταιρείας.

 

husqvarna-motorcycles-launch-the-new-akrapovic-line-up

Husqvarna launch the new akrapovic line up

 

Στην παρουσίαση των νέων σειρών μοτοσικλετών που τίθενται προς διάθεση από το 2020 προχώρησε η Husqvarna.

 

Τα εξαρτήματα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να παρέχουν άμεση απόκριση και πιο γραμμική επιτάχυνση, είναι από υψηλής ποιότητας τιτάνιο και ανοδείξωτο ατσάλι. Όλα είναι ελαφριά και πληρούν τα πρότυπα των FIM και ΑΜΑ αναφορικά με την ηχορύπανση.

 

Σειρά Akrapovic slip-on

 

Τα εξαρτήματα αντικαθιστούν – για όποιον θέλει – τους σιγαστήρες των μοτοσικλετών του 2020 της Husqvarna. Προσφέρουν 5%-12% εξοικονόμηση βάρους συγκριτικά με τα στάνταρ και αυξάνουν τη συνολική ισχύ και τη ροπή από τις χαμηλές στροφές. Η κατασκευή τους είναι από υψηλής ποιότητας τιτάνιο, ευνοώντας την αντοχή και την αξιοπιστία και μοιάζουν με τα εργοστασιακά. Πληρούν τα πρότυπα ηχορύπανσης της FIM.

 

Σειρά Akrapovic racing

 

Για τους αναβάτες που θέλουν περισσότερη ισχύ και ροπή, μειωμένο βάρος και ομορφότερο look στις μοτοσικλέτες τους, η σειρά προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα εξαγωγής (πολλαπλή και σιγαστήρας). Διατίθενται για τις FE 250, FE 350, FE 450 και FE 501, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, αντοχής και παρέχουν άμεση και αυξημένη ισχύ. Οι σιγαστήρες από τιτάνιο στο εξωτερικό τους μέρος με το λογότυπο της Akrapovic, πληρούν τα πρότυπα ηχορύπανσης των FIM και ΑΜΑ.

 

Πηγή: Husqvarna


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...