Νέες Porsche 911 Carrera 4 Coupe και 4 Cabriolet

Νέες Porsche 911 Carrera 4 Coupe και 4 Cabriolet

Νέες Porsche 911 Carrera 4 Coupe και 4 Cabriolet

Νέες Porsche 911 Carrera 4 Coupe και 4 Cabriolet

Νέες Porsche 911 Carrera 4 Coupe και 4 Cabriolet

Νέες Porsche 911 Carrera 4 Coupe και 4 Cabriolet, με αμφότερα τα μοντέλα να εφοδιάζονται με έναν twin-turbo, 3λιτρο 6κύλινδρο μπόξερ κινητήρα, ισχύος 385 ίππων.

 

Porsche 911 Carrera 4 interior

Porsche 911 Carrera 4 interior

Το μοτέρ συνεργάζεται με το στάνταρ 8τάχυτο κιβώτιο PDK και το πρώτο αυτοκίνητο φτάνει τα 100 χ.α.ω. σε 4,2δλ. ή σε 4δλ. με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono. Το δεύτερο όχημα χρειάζεται 4,4δλ. για τα πρώτα 100 χ.α.ω. και 4,2δλ. με το προαναφερθέν πακέτο. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 291 και 289 χ.α.ω. αντιστοίχως.

 

Όπως στην περίπτωση της Carrera 4S, η απόδοση της Carrera 4 ενισχύεται από την εξέλιξη του εμπρός άξονα. Το σύστημα αποσύμπλεξης και το διαφορικό είναι τώρα υδρόψυκτα και προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή. Σε συνδυασμό με το Porsche Traction Management, η πρόσφυση σε ολισθηρά και στεγνά οδοστρώματα είναι εξαιρετική.

 

Σύστημα ανάρτησης

 

Από εκεί και πέρα, το σύστημα Porsche Active Suspension Management που αφορά την ανάρτηση, έρχεται με δύο προφίλ, τα Normal και Sport, βελτιώνοντας τον χειρισμό. Όσον αφορά στο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, το Porsche Torque Vectoring παρέχεται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Στην S και την 4S είναι στάνταρ. Οι τροχοί εμπρός ανέρχονται στις 19 ίντσες και πίσω στις 20. Τα ελαστικά είναι διαστάσεων 235/40 ZR 19 και 295/35 ZR 20, ενώ οι τροχοί 20/21 ιντσών παρέχονται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Είναι στάνταρ στις S και 4S.

 

Porsche 911 Carrera 4 Coupe

Porsche 911 Carrera 4 Coupe

Πέδηση

 

Οι στάνταρ αεριζόμενοι και διάτρητοι δίσκοι από χυτοσίδηρο είναι 330mm εμπρός και πίσω, με τις δαγκάνες να είναι 4πίστονες και μαύρες. Το Porsche Ceramic Composite Brake είναι προαιρετικό. Επίσης, διατίθεται και η λειτουργία Wet Mode, η οποία όταν εντοπίζει νερό στο οδόστρωμα, προετοιμάζει τον έλεγχο ευστάθειας και το σύστημα αντι-μπλοκαρίσματος των τροχών. Προειδοποιεί τον οδηγό και αυτός μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου με το πάτημα ενός κουμπιού ή μέσω διακοπτών στο τιμόνι (όταν είναι διαθέσιμο το προαιρετικό Sport Chrono Package).

 

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet

Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet

Συνολική οπτική

 

Οπτικά, τα μοντέλα Carrera 4 διακρίνονται από τις γραμμές που υπάρχουν σε όλη την γκάμα, όπως τα φουσκωμένα φτερά και η θύρα του χώρου φόρτωσης, αλλά και τα πίσω χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Η μόνη οπτική διαφορά των στάνταρ Carrera 4 και 4S, είναι οι απολήξεις της εξάτμισης. Η πρώτη διαθέτει μία ορθογώνια σε κάθε πλευρά και η δεύτερη δύο στρογγυλές σε κάθε μια. Με το προαιρετικό Sport Exhaust, οι απολήξεις είναι οβάλ σε όλα τα μοντέλα.

 

Εντός καμπίνας, η Carrera 4 μοιράζεται αυτό που υπάρχει στα μοντέλα S, όπως ανασχεδιασμένα καθίσματα, κεντρικό ταχογράφο και το νέο Porsche Communication Management με οθόνη αφής 10,9 ιντσών με βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

 

Οι τιμές στη Γερμανία αρχίζουν από τις 112.509 ευρώ για την 4 Coupe και από τις 126.789 ευρώ για την 4 Cabriolet.

 

Πηγή: Porsche


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...