Νέο Bentley Bentayga V8

Νέο Bentley Bentayga V8

Το νέο Bentley Bentayga V8 αποτελεί, ίσως, το πιο ενδιαφέρον έκθεμα του βρετανικού οίκου στο 2018 Auto Show του Πεκίνου.

Bentley Bentayga V8 2018 back

Το μοντέλο που παρουσιάζεται στην Κίνα για πρώτη φορά, συνδυάζει την άνεση των χώρων και την πρακτικότητα της χρήσης ενός μεγάλου SUV με τις εξαιρετικές επιδόσεις και τον αθλητικό χαρακτήρα που εξασφαλίζει ο V8 βενζινοκινητήρας των 4,0 λίτρων.

Bentley Bentayga V8 2018 side

Νέο Bentley Bentayga V8: Κορυφαία δύναμη

Το σύνολο αυτό αποδίδει με διπλή turbo υπερτροφοδοσία 550 ίππου και 770 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι αντίστοιχες: 0-100 km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 290 χ.α.ω. Οι εκπομπές CO2 ανέρχονται στα 260 g/km και η αυτονομία τα 746 χλμ.

Bentley Bentayga V8 2018 Rear Interior

Νέο Bentley Bentayga V8: Με Dynamic Drive και Dynamic Ride

Μέσω του συστήματος Dynamic Drive της Bentley, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλει κατά το δοκούν τον τρόπο της απόδοσης αυτής της δύναμης, εξασφαλίζοντας από ήπια και άνετη, έως επιθετική και σπορτίφ.

Επιπρόσθετα, το Bentley Dynamic Ride – αποτελεί το πρώτ ενεργό σύστημα ηλεκτρικού ελέγχου των κλίσεων του αμαξώματος, το οποίο περιορίζει τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές, αλλά και το προετοιμάζει, ενόψει αυτών, στην προσέγγισή τους. Με τον τρόπο αυξάνονται δραματικά οι ταχύτητες εισόδου και εξόδου από τις στροφές.

Bentley Bentayga V8 2018 Front Interior

Νέο Bentley Bentayga V8: State of the art εσωτερικό

Στο εσωτερικό του, το Bentayga V8 τιμά την παράδοση Bentley με τη χρήση ακριβών και μοναδικών υλικών, επεξεργασμένων περίτεχνα στο χέρι. Πέρα από το ξύλο και το δέρμα, διαθέσιμο είναι πλέον το φινίρισμα από γυαλιστερές ίνες άνθρακα.

Μια σειρά από state-of-the-art συστήματα υποστήριξης του οδηγού και ψυχαγωγίας, συμπληρώνουν την μοναδική ατμόσφαιρα, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια, την άνεση, την ευκολία και την απόλαυση της παραμονής.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...