Νέο Citroen Berlingo

Νέο Citroen Berlingo

Νέο Citroen Berlingo

Νέο Citroen Berlingo

 

Νέο Citroen Berlingo, με μοντέρνα σχεδίαση, υψηλά επίπεδα άνεσης, πολυχρηστικότητα, λειτουργικότητα και προηγμένες τεχνολογίες.

 

Νέο Citroen Berlingo

Νέο Citroen Berlingo

 

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τη μοντέρνα σχεδίασή του. Το εμπρός μέρος περιλαμβάνει τα διπλά φωτιστικά σώματα, ενώ το ψηλά τοποθετημένο καπό και οι ρευστές μυώδεις γραμμές του, τονίζουν τον δυναμισμό του αμαξώματος.

 

Από εκεί και πέρα, ο crossover χαρακτήρας του διακρίνεται από τις μπάρες οροφής και το πακέτο XTR, με τις προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες και τα αποκλειστικά στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής διαμόρφωσης. Αυτά είναι οι επενδύσεις, το color pack, οι ζάντες και άλλα πολλά.

 

Η νέα του πλατφόρμα εξασφαλίζει χαμηλότερο βάρος. Εφοδιάζεται με νέους οικονομικούς κινητήρες, με την επιβατική του εκδοχή να παρέχει καλή οδική συμπεριφορά και υψηλά επίπεδα άνεσης.

 

Με το που ανοίγουν τις θύρες οι επιβάτες, αντικρίζουν το φωτεινό και ευρύχωρο εσωτερικό. Αυτό διαθέτει 28 συνολικά αποθηκευτικούς χώρους οι οποίοι και εξασφαλίζουν χωρητικότητα 186 λίτρων. Η πρόσβαση για τους πίσω επιβάτες είναι εύκολη υπόθεση χάρη στις μεγάλες πλευρικές συρόμενες θύρες (διατίθενται με πίσω ηλεκτρικά παράθυρα). Επιπλέον, εύκολα προσβάσιμος είναι και ο χώρος φόρτωσης, με τη θύρα του να μπορεί να εξοπλιστεί με ανοιγόμενο τζάμι.

 

Νέο Citroen Berlingo: με υψηλά επίπεδα άνεσης

 

Τα υψηλά επίπεδα άνεσης εν συνεχεία, εξασφαλίζονται από τα τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα ίδιου πλάτους με δυνατότητα αφαίρεσης και πλήρους αναδίπλωσης στη δεύτερη σειρά επιβατών, το αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού, το οποίο δημιουργεί μια ενιαία και επίπεδη επιφάνεια στο εσωτερικό, μήκους 2,7μ. στην έκδοση M και 3,0μ. στην έκδοση XL, δίνοντας την δυνατότητα μεταφοράς μεγάλων σε μήκος αντικειμένων και τα δύο ανεξάρτητα και αφαιρούμενα καθίσματα στην τρίτη σειρά επιβατών με δυνατότητα επιμήκους ρύθμισης κατά 130χιλ. (προαιρετικός εξοπλισμός στην έκδοση M και βασικός εξοπλισμός στην έκδοση XL).

 

Νέο Citroen Berlingo: ξεχωριστό και για την πρακτικότητά του

 

Το νέο Berlingo είναι και πρακτικό. Μάλιστα η γυάλινη οροφή Modutop προσφέρει 92 λίτρα αποθηκευτικών χώρων. Αυτό χάρη στην κονσόλα που διαθέτει και τον αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος της οροφής. Η κεντρική κονσόλα ανάμεσα στα δύο εμπρός καθίσματα προσφέρει έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις. Στο μέρος του συνοδηγού εντοπίζονται δύο ντουλαπάκια με το Top Box να επιτρέπει τη φύλαξη ενός laptop 15 ιντσών, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι πλαισιώνονται από αυτόν που υπάρχει πάνω από τον πίνακα οργάνων και στο πάτωμα της δεύτερης σειράς καθισμάτων.

 

Νέο Citroen Berlingo: ασφάλεια, άνεση και συνδεσιμότητα

 

Στον τομέα της ασφάλειας, το νέο Berlingo προσφέρεται με Active Safety Brake, Collision Warning Alert, Lane Keeping Assist, Traffic Sign Recognition και Coffee Break Alert, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθενται τα Adaptive Cruise Control (στις εκδόσεις με το κιβώτιο EAT8), Driver Attention Alert, Extended Traffic Sign Recognition, Αυτόματη εναλλαγή μεσαίας/μεγάλης σκάλας φώτων, σύστημα ελέγχου τυφλής γωνίας και σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent.

 

Στον τομέα της συνδεσιμότητας, το Berlingo Multispace διαθέτει μεταξύ άλλων έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών, σύστημα Mirror Screen με λειτουργία Mirror Link, Apple CarPlay και Android Auto, σύστημα 3D Navigation, Connect Box και σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου.

 

Επίσης, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ηλεκτρικό χειρόφρενο, έγχρωμο σύστημα Head Up Display, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, σύστημα Top Rear Vision και σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα.

 

Νέο Citroen Berlingo: κινητήρας

 

Το νέο Berlingo εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi, τελευταίας γενιάς, προδιαγραφών Euro 6.2, με ισχύ από 75 έως 130 ίππους και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στο μηχανικό κιβώτιο πέντε ή έξι σχέσεων, καθώς και στο αυτόματο οκτώ σχέσεων ΕΑΤ8.

 

Πηγή: Citroen

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...