Νέο DS3 Crossback, η αποκάλυψη

Νέο DS3 Crossback, η αποκάλυψη

Νέο DS3 Crossback

Νέο DS3 Crossback

Πρώτη, επίσημη παρουσίαση στο ελληνικό κοινό του νέου μοντέλου της εταιρείας, στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018».

Νέο DS3 Crossback

Νέο DS3 Crossback

Στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο DS3 Crossback. Ένα αυτοκίνητο το οποίο «δηλώνει» από την αρχή τον χαρακτήρα του και δεν είναι άλλος από την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του. Τα καθίσματα για παράδειγμα, αγκαλιάζουν το σώμα των επιβαινόντων, με το δέρμα και τον καινοτόμο αφρό υψηλής πυκνότητας, ενώ διαθέτουν λειτουργία μασάζ και πολλές ρυθμίσεις.

Η ακουστική άνεση χάρη στη μόνωση NVH εξασφαλίζει την απαραίτητη ησυχία στην καμπίνα, που από τη μεριά της εφοδιάζεται με το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα, επιμελημένο από τη Focal. Τα 12 ηχεία παράγουν 515 watt.

Από εκεί και πέρα, το όχημα εξοπλίζεται με το σύστημα Active Safety Brake που το φρενάρει αυτόματα αν χρειαστεί και λειτουργεί σε εύρος από πέντε έως 40 χ.α.ω.

Αναφορικά με τον κινητήρα, διατίθεται ο αναβαθμισμένος PureTech βενζίνης, απόδοσης 155 ίππων που συνεργάζεται με το κιβώτιο ΕΑΤ8. Παράλληλα, διαθέσιμος είναι ο 1,2 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, που πληροί τα πρότυπα Euro 6.2. Να σημειωθεί πως ο δεύτερος, των 130 ίππων δηλαδή, έλαβε πρόσφατα το βραβείο «Κινητήρας της Χρονιάς» για τέταρτη διαδοχική φορά. Ο diesel κινητήρας κατασκευάζεται σε δύο εκδόσεις, 1,5 λίτρων BlueHDi με ισχύ 100 και 130 ίππων.

Στο περίπτερο της εταιρείας βρίσκεται και το DS7 Crossback. Εισέρχεται στην κατηγορία των SUV, θέλοντας να ξεχωρίσει, ενώ τέλος, το DS3 δίνει τον δικό του τόνο στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...