Νέο Fiat 500 Spiaggina ’58

Νέο Fiat 500 Spiaggina '58 front

Νέο Fiat 500 Spiaggina ’58

Νέο Fiat 500 Spiaggina '58 front

Νέο Fiat 500 Spiaggina ’58 front

H Fiat γιορτάζει τη «γέννηση» του «500», αλλά και την 60ή επέτειο του «500 Jolly Spiaggina», παρουσιάζοντας το νέο Fiat 500 Spiaggina ’58.

Νέο Fiat 500 Spiaggina '58 back

Νέο Fiat 500 Spiaggina ’58 back

Προκειμένου να γιορτάσει το λανσάρισμα του πρώτου «500» και την 60ή επέτειο του «500 Jolly Spiaggina», η εταιρεία παρουσιάζει το νέο Fiat 500 Spiaggina ’58. Ένα αυτοκίνητο με πολλά στοιχεία από το παρελθόν, αλλά και καινοτομίες. Όλα αυτά καθώς οι Garage Italia και Pininfarina, τιμούν το 500C, κάνοντάς το να διατηρεί το πνεύμα των πρώτων εποχών, αλλά και να πληροί τις σημερινές ανάγκες.

FIAT 500 Spiaggina front

FIAT 500 Spiaggina front

Νέο Fiat 500 Spiaggina ’58: η Fiat τιμά το «500»

Η σειρά είναι περιορισμένη και τα οχήματα που θα κατασκευαστούν, είναι μόλις 1.958. Διατίθεται μόνο σε cabrio έκδοση και η εξωτερική του απόχρωση σε μπλε Volare. Επιπλέον, η μαλακή του οροφή, η λευκή, περιμετρική του ρίγα και οι όμορφα σχεδιασμένοι τροχοί 16 ιντσών, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του.

Όλα αυτά, συνδυάζονται με τα λογότυπα «500», τους χρωμιωμένους καθρέπτες, αλλά και το χρωμιωμένο λογότυπο «Spiaggina ’58», που υπάρχει στο πίσω μέρος.

Νέο Fiat 500 Spiaggina '58 interior

Νέο Fiat 500 Spiaggina ’58 interior

Εντός καμπίνας, υπάρχει μια αίσθηση αυθεντικότητας. Στο ταμπλό, το χρώμα είναι το ίδιο με το εξωτερικό, ενώ η διχρωμία στα καθίσματα, απαρτίζεται από γκρι και λευκό. Το σύστημα ενημερωδιασκέδασης αποτελείται από το Uconnect 7 HD LIVE, με Apple CarPlay και συμβατό με Android Auto. Η πλοήγηση είναι ευθύνη της Tom Tom. Στάνταρ είναι η οθόνη επτά ιντσών TFT, ο αυτόματος κλιματισμός, οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, τα ρυθμιζόμενα σε ύψος καθίσματα και οι χώροι αποθήκευσης. Οι κινητήρες είναι ο 1,2άρης 69 ίππων και ο 0,9 λίτρων TwinAir 85 ίππων.

FIAT 500 Spiaggina action

FIAT 500 Spiaggina action

Νέο Fiat 500 Spiaggina ’58: Spiaggina από το Garage Italia

Ξεχωρίζει η διχρωμία στο εξωτερικό, με το μπλε Volare και το λευκό Perla. Η οροφή έχει αφαιρεθεί και ο χώρος για τους πίσω επιβάτες έχει δώσει τη θέση του σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο φόρτωσης. Αυτή η μετατροπή έγινε από την Pininfarina, που ενίσχυσε το εν λόγω τμήμα του πλαισίου, τοποθετώντας κλωβό. Το κέντρο δημιουργίας Lapo Elkann από τη μεριά του, βοήθησε στο να εναρμονίζεται με το καλοκαίρι το μοντέλο.

Τα δύο μπροστινά καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από έναν ειδικά διαμορφωμένο πάγκο, αντικατοπτρίζοντας τον σχεδιασμό των αυτοκινήτων του ’60. Είναι επενδυμένος με λευκή και μπλε ταπετσαρία από δέρμα Foglizzo, ενώ τέλος, οι χρωμιωμένες επιφάνειες στις χειρολαβές και τα τάσια, συμβάλλουν στην ιδιαίτερη εμφάνιση του οχήματος.

Πηγή: Fiat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...