Νέο Ford Focus από 17.894€

Νέο Ford Focus από 17.894€

Νέο Ford Focus από 17.894€

Νέο Ford Focus από 17.894€

Νέο Ford Focus από 17.894€

Διατίθεται στην ελληνική αγορά με νέους κινητήρες, νέο 8τάχυτο κιβώτιο και με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Νέο Ford Focus από 17.894€, Ford Focus prices

Νέο Ford Focus από 17.894€, Ford Focus prices

Το λανσάρισμα του νέου Ford Focus στη χώρα μας θα ξεκινήσει στα τέλη του Αυγούστου. Πρόκειται για την τέταρτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της Ford, το οποίο βασίζεται στη νέα πλατφόρμα C2 της εταιρείας. Η πλατφόρμα, έχει επικεντρωθεί στη βέλτιστη προστασία των επιβατών, προσφέροντάς τους παράλληλα περισσότερους χώρους.

Μπορεί το νέο Focus να είναι φαρδύτερο και μακρύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά παράλληλα είναι ελαφρύτερο και πιο συμπαγές. Η αεροδυναμική του είναι βελτιωμένη, κάτι που έχει αντίκτυπο στην κατανάλωση, ενώ στην Ελλάδα θα διατίθεται με μια εξελιγμένη έκδοση του 1.000άρη κινητήρα EcoBoost, ισχύος 125 ίππων.

Παράλληλα, νέος είναι ο 3κύλινδρος 1.5L EcoBoost απόδοσης 150 ή 182 ίππων. Η εν λόγω κινητήρια μονάδα διαθέτει νέο σύστημα έγχυσης καυσίμου, άμεσου και έμμεσου ψεκασμού, ενώ και οι δύο διαθέτουν την τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Διαθέσιμος είναι και ο νέος κινητήρας diesel 1,5 λίτρου EcoBlue απόδοσης 95 ή 120 ίππων.

Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια έξι σχέσεων. Είναι αναβαθμισμένα, πιο ελαφριά και οι τριβές είναι λιγότερες. Πάντως, ένα νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο θα προσφέρεται με τους κινητήρες βενζίνης απόδοσης 125 και 150 ίππων και diesel απόδοσης 120 ίππων.

Στην Ελλάδα θα διατίθεται σε έξι εκδόσεις και δύο στιλ αμαξώματος, 5θυρο και station wagon. Οι Trend, Business και Titanium είναι οι βασικές, η ST-Line είναι πιο σπορ, η Vignale πολυτελής, ενώ η Active (διαθέσιμη στις αρχές του 2019) είναι η crossover εκδοχή του μοντέλου.

Το νέο Ford Focus προσφέρεται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και με τιμές που ξεκινούν από 17.894€. Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα προσφέρουν χαμηλό επιτόκιο 3,5%, ελάχιστη προκαταβολή από 3.579€ και έως 60 μήνες αποπληρωμής.

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...