Νέο Ford Transit

Νέο Ford Transit

Νέο Ford Transit

Νέο Ford Transit
Νέο Ford Transit

Το νέο Ford Transit με μικτό βάρος 5 τόνων αποτελεί το ισχυρότερο και συνάμα το ικανότερο van στην ιστορία της Ford.

 

Νέο Ford Transit

Νέο Ford Transit

 

Το ισχυρότερο Transit που έχει κατασκευάσει ποτέ η Ford φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στα μηχανικά του μέρη προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο ωφέλιμο φορτίο και περισσότερες δυνατότητες, διατηρώντας παράλληλα την αντοχή, την πολιτισμένη λειτουργία και το χαρακτήρα επιβατικού αυτοκινήτου – στοιχεία που έχουν καταστήσει το Transit ένα πολύ δημοφιλές επαγγελματικό όχημα.



Το Transit 5 τόνων αναβαθμίζει τη γκάμα της Ford στην κατηγορία υψηλού μικτού βάρους στην κατηγορία των van οχημάτων της Ευρώπης με στόχο να διευρύνει την πρωτοκαθεδρία της εταιρείας στις πωλήσεις των επαγγελματικών οχημάτων. 1 Προσφέροντας επιπλέον 300 kg συγκριτικά με την προηγούμενη ισχυρότερη έκδοση, το Transit 5 τόνων θα προσελκύσει αγοραστές που επιθυμούν ένα όχημα μεγαλύτερου tonnage για εξειδικευμένες μετατροπές, όπως ανατρεπόμενα (tippers), ασθενοφόρα, αστυνομικά van και μικρά λεωφορεία 19 θέσεων ή μεγαλύτερα.



Ένα στυλ αμαξώματος για κάθε πελάτη



Η δυνατότητα για μετατροπές, που θα υποστηρίξουν τις λειτουργικές ανάγκες των επαγγελματιών, είναι συχνά κρίσιμος παράγοντας για τους αγοραστές στην κατηγορία μικτού βάρους που φτάνει τους 5 τόνους. Η Ford διαθέτει το Transit 5 τόνων σε μία ποικιλία εκδόσεων chassis cab, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία μεταξόνια και τέσσερα μήκη αμαξώματος, με μονή ή διπλή καμπίνα και ικανότητα μεταφοράς μέχρι επτά ατόμων (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού),ώστε να καλύπτει άριστα τις επαγγελματικές απαιτήσεις. Η μέγιστη ικανότητα φορτίου του chassis cab είναι 2.886 kg 2 για μετατροπή αμαξώματος και ωφέλιμο φορτίο έως 2.558 kg 2 με την εργοστασιακή καρότσα.



Το Transit στην έκδοση chassis cab είναι ιδανικό για βαρύτερες μετατροπές ανοικτού αμαξώματος, όπως ανατρεπόμενα (tippers) ή οχήματα με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα (dropsides), ανοικτές πλατφόρμες και οχήματα μεταφορών. Το υψηλότερο μικτό φορτίο και το προαιρετικό, 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο καθιστούν το Transit 5 τόνων στην έκδοση με μονή καμπίνα ένα πολύ ικανό όχημα για χρήση ως ασθενοφόρο, ως όχημα μεταφοράς αστυνομικών ή περιπολικό. Η γκάμα της έκδοσης chassis cab είναι επίσης κατάλληλη για μετατροπές σε μίνι λεωφορεία και οχήματα μεταφοράς ατόμων με ειδικές ανάγκες με ειδική πρόσβαση για αμαξίδια, όπου το αυξημένο ωφέλιμο φορτίο και οι ενισχυμένοι άξονες μειώνουν τον κίνδυνο υπερφόρτωσης.

 

Ford Transit 2020

Ford Transit 2020

 



Αναβαθμισμένα μηχανικά εξαρτήματα για εργασίες βαρέως τύπου



Όλες οι εκδόσεις του νέου Transit 5 τόνων διαθέτουν σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους πίσω τροχούς για βέλτιστη ελκτική πρόσφυση με πλήρες φορτίο, καθώς και έναν heavyduty κινητήρα της Ford, για βέλτιστη αντοχή, επιδόσεις και οικονομία καυσίμου. Ο 2.0L EcoBlue ντίζελ κινητήρας αποδίδει 170 ίππους και ροπή 390 Nm και συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο με ομαλές αλλαγές σχέσεων ή με το κορυφαίο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford.



Χάρη στο μεγαλύτερο αριθμό σχέσεων του 10-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, ο κινητήρας EcoBlue λειτουργεί συνεχώς κοντά στη ωφέλιμη περιοχή στροφών εξασφαλίζοντας άμεση απόκριση. Το κιβώτιο έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει τα σημεία αλλαγή των σχέσεων ανάλογα με τις συνθήκες, με αποτέλεσμα να επιλέγει την κατάλληλη σχέσης που θα προσφέρει βέλτιστες επιδόσεις, οικονομία ή άνεση, σε οποιοδήποτε οδηγικό σενάριο.



Το αυξημένο ωφέλιμο φορτίο του Transit 5 τόνων απαιτεί την υιοθέτηση αναβαθμισμένων μηχανικών μερών, ώστε να υποστηρίζονται οι πρόσθετες δυνατότητες της κατασκευής χωρίς να διακυβεύεται η ευκολία χρήσης και συντήρησης. Έτσι, το πλαίσιο φέρει αναβαθμισμένα ακραξόνια, τροχούς και φαρδύτερα πίσω ελαστικά 205 mm, καθώς και νέα, αναβαθμισμένα φρένα στον πίσω άξονα, προκειμένου να υποστηρίζεται η μεταφορά βαρύτερων φορτίων. Το άνω τμήμα της δομής του πλαισίου των εκδόσεων panel van έχει ενισχυθεί και με τη συνδρομή βοηθητικών εξαρτημάτων συμβάλει στη μεταφορά βαρύτερων φορτίων.

 

Ford Transit 2020

Ford Transit 2020

 



Εύκολο στην οδήγηση και συντήρηση



Το νέο Transit 5 τόνων διαθέτει πολλά από τα κυριότερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, συστήματα υποστήριξης οδηγού και στοιχεία συνδεσιμότητας που λανσαρίστηκαν στην οικογένεια Transit το 2019.



Οι πελάτες επωφελούνται από την τελευταία έκδοση του συστήματος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford, 3 ενώ προαιρετικά διατίθεται το σύστημα Upfitter Interface Module που αυξάνει τις δυνατότητες των τροποποιημένων οχημάτων. Το Upfitter Interface Module συνδέει τα στοιχεία που έχουν υποστεί μετατροπές με τα δεδομένα του οχήματος για βέλτιστη ασφάλεια και παραγωγικότητα – για παράδειγμα, δεν επιτρέπει τη λειτουργία ενός ανατρεπόμενου εάν το όχημα δεν είναι σταθμευμένο και το χειρόφρενο τραβηγμένο.








#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...