Νέο Goodyear KMAX T GEN-2

Νέο Goodyear KMAX T GEN-2

Νέο Goodyear KMAX T GEN-2

Νέο Goodyear KMAX T GEN-2
Νέο Goodyear KMAX T GEN-2

Η εταιρεία επεκτείνει την γκάμα των ελαστικών Εντός Δρόμου (OnRoad) με το νέο Goodyear KMAX T GEN-2, το ελαστικό για τρέιλερ.

 

Νέο Goodyear KMAX T GEN-2

Νέο Goodyear KMAX T GEN-2

 

Τα νέα ελαστικά προορίζονται για εγχώριους στόλους επαγγελματικών φορτηγών. Προσφέρουν βέλτιστη χιλιομετρική απόδοση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία της Ε.Ε. για χειμερινές συνθήκες, καθώς και συνδεσιμότητα RFID.



Η νέα αυτή γενιά προϊόντων αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην ανταγωνιστική πρόταση συνεργασίας Goodyear Total Mobility. Αυτή η μοναδική, προσαρμοσμένη για στόλους πρόταση, συμπεριλαμβάνει επίσης έξυπνες λύσεις σε θέματα στόλων καθώς και την υποστήριξη ενός Εξειδικευμένου Δικτύου Επισκευαστών σε όλη την Ευρώπη.



Αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές ελαστικών για τρέιλερ με σήμανση 3PMSF στην αγορά. Συμπεριλαμβάνει ένα ελαστικό σε διάσταση 19.5” και τέσσερα ελαστικά διάστασης 22.5”. Περιλαμβάνει τη διάσταση υψηλού φορτίου (High Load) 385/65R22.5, καλύπτοντας τις πιο αυστηρές νομικές απαιτήσεις για απόδοση σε χειμερινές συνθήκες.



Σχεδιασμός Πέλματος Ελαστικού



Ο νέος σχεδιασμός του KMAX T GEN-2 διαθέτει 5- 6- ή 7-λωρίδες, ανάλογα με τη διάσταση του ελαστικού. Παρέχει σημαντική αντοχή στη φθορά κατά τη χρήση του, για υψηλή χιλιομετρική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής σε δύσκολες συνθήκες. Διαθέτει βαθιά αυλάκια, που είναι ορατά ακόμα και μετά από 75% φθορά. Μάλιστα προσφέρουν βελτιωμένη πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα και απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.



Παράλληλα, ο ειδικός σχεδιασμός της τεχνολογίας IntelliMax Groove έχει σαν αποτέλεσμα την αποφυγή δημιουργίας ρωγμών σε απαιτητικές εφαρμογές.



Μείγμα Πέλματος Ελαστικού



Το μείγμα του πέλματος είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνει τα επίπεδα θερμότητας. Χάρη μάλιστα στην υψηλή αντοχή του κατά την τριβή προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου και υψηλή χιλιομετρική απόδοση. Η χημική τους σύνθεση και τα πολυμερή, διασφαλίζουν τη χαμηλότερη αντίσταση κύλισης στο ελαστικό. Ταυτόχρονα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση καυσίμου, στις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων σε συνδυασμό με ένα υψηλό επίπεδο αντίστασης ενάντια στη φθορά του πέλματος του ελαστικού.



Multiple Life



Τα νέα ελαστικά για τρέιλερ έχουν τη δυνατότητα επαναχάραξης. Αυτό ώστε οι στόλοι να μειώνουν τα κόστη τους, χάρη στην αποκλειστική διαδικασία αναγόμωσης TreadMax. Η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί το ίδιο σχέδιο πέλματος και τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούν τα νέα προϊόντα.



RFID



Η συνδεσιμότητα με τα συστήματα διαχείρισης ελαστικών, όπως το eJob και το FleetOnlineSolutions διασφαλίζεται χάρη στην αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων (RFID) που είναι ενσωματωμένη στα ελαστικά Goodyear. To RFID είναι επίσης γνωστό και ως αποτρεπτικό σε περίπτωση κλοπής, ενώ ενσωματώνει στοιχεία που μπορούν να εντοπιστούν, χάρη στις πληροφορίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στις ετικέτες.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...