Νέο Kia Sorento

Νέο Kia Sorento

Νέο Kia Sorento

Νέο Kia Sorento
Νέο Kia Sorento

Όντας αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, το νέο Kia Sorento περνάει στην 4η γενιά του, 18 ολόκληρα χρονιά μετά το πρώτο του λανσάρισμα στην αγορά.

 

Νέο Kia Sorento

Kia Sorento 2020

Το νέο Kia Sorento είναι πλέον μεγαλύτερο σε μήκος κατά 10 χλστ. Επιπλέον, αυξημένο κατά 35 χλστ είναι και το μεταξόνιο του. Αυτό πλέον φτάνει στα 2.815, χαρίζοντας έξτρα χώρους στου επιβάτες του αυτοκινήτου.



Κινητήρια σύνολα



Μπορεί το νέο Sorento να εξοπλίζεται τόσο με κινητήρες βενζίνης, όσο και με κινητήρες πετρελαίου, ωστόσο αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η για πρώτη φορά χρήση της υβριδικής τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη αποτελείται από έναν 1.6 T-GDI τούρμπο κινητήρα βενζίνης. Ο συγκεκριμένος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με τον τελευταίο να τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου 14,9 kWh. Το όλο σύνολο αποδίδει συνολική ισχύ 230 ίππων και συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

 

Back detail

Back detail

 



Το όχημα εξωτερικά



Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως το νέο Kia Sorento έχει εντελώς νέο σχεδιασμό, με τη μάσκα ”Tiger nose” να κυριαρχεί στο εμπρός μέρος του αμαξώματος. Από εκεί και πέρα, διαφορετικός είναι και ο μπροστά προφυλακτήρας του οχήματος, ενώ ξεχωριστή θέση στην όλη εμφάνιση έχει η αεροτομή που έχει τοποθετηθεί στο πάνω μέρος της οροφής.

 

Dashboard

Dashboard

 

Εσωτερικά



Πλήρης ανανέωση έχουμε και στον εσωτερικό χώρο, με το σχεδιασμό του ταμπλό να διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες 10,25 και 12,3 ιντσών αντίστοιχα, για το σύστημα infotainment αλλά και τον πίνακα οργάνων.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...