Νέο Mitsubishi L200

Νέο Mitsubishi L200 front

Νέο Mitsubishi L200

Νέο Mitsubishi L200 front

Νέο Mitsubishi L200 front

Το αυτοκίνητο καλύπτει τις ανάγκες ενός ξεχωριστού κοινού και θα διατεθεί συνολικά σε 150 χώρες.

Νέο Mitsubishi L200 back

Νέο Mitsubishi L200 back

Το νέο Mitsubishi L200 παρουσίασε στην Ταϊλάνδη, εκεί που κατασκευάζεται δηλαδή, η ιαπωνική εταιρεία. Με πιο δυναμικό στιλ, 4κίνηση και πολλά συστήματα υποβοήθησης, το νέο αυτοκίνητο δημιουργήθηκε για αντοχή και αξιοπιστία.

Εξωτερικά και εμπρός, το αυτοκίνητο έχει το υπερυψωμένο καπό και τα φωτιστικά σώματα σε τέτοιο σημείο που το κάνουν να δείχνει ισχυρό. Παράλληλα, το συγκεκριμένο τμήμα εμφανίζεται και ιδιαίτερα τονισμένο. Οι νέες γραμμές με ακμές, τα εκτεταμένα φτερά και οι φωτεινές προσθήκες, το κάνουν πιο μοντέρνο. Την ίδια στιγμή, ακόμα και οι προφυλακτήρες μπαίνουν στο «παιχνίδι» της καλαισθησίας με τις φωτεινές τους λεπτομέρειες.

Μοντέρνα είναι και η καμπίνα του οχήματος χάρη στα μαλακά υλικά και τις ραφές, που υπάρχουν στην κεντρική κονσόλα, στα υποβραχιόνια και στο χειρόφρενο.

Νέο Mitsubishi L200 interior

Νέο Mitsubishi L200 interior

Νέο Mitsubishi L200: προγράμματα 4κίνησης και ασφάλεια

Είναι τα Super-Select 4WD και Easy-Select 4WD. Το πρώτο προσφέρει την απαραίτητη πρόσφυση αναλόγως με την επιφάνεια και το δεύτερο αλλάζει τις ρυθμίσεις για την κατάλληλη οδήγηση ανάλογα με την επιφάνεια. Αμφότερες οι λειτουργίες παρέχουν τις επιλογές χαλίκι, λάσπη/χιόνι, άμμος και πέτρες (μόνο στη 4LLc) στο πρόγραμμα Off-road Mode.

Μαζί με το Hill Descent Control και την τύπου σκάλας κατασκευασμένη από ανθεκτικό και ισχυρό υλικό καμπίνα, ο οδηγός μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Παράλληλα, υπάρχουν και τα Forward Collision Mitigation, Blind Spot Warning με LCA, Rear Cross Traffic Alert, Ultrasonic Misacceleration Mitigation System και Multi Around Monitor.

Νέο Mitsubishi L200 Woodland hill-climp

Νέο Mitsubishi L200 Woodland hill-climp

Για να σταματήσει, χρησιμοποιεί μεγαλύτερες δαγκάνες και δίσκους, η μεγαλύτερη πίσω ανάρτηση έχει εξελιχθεί περαιτέρω, ενώ το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση σε σχέση με το 5τάχυτο αυτόματο.

Πηγή: Mitsubishi


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...