Νέο Peugeot 208

Νέο Peugeot 208

Νέο Peugeot 208 (1)

Νέο Peugeot 208 (1)

 

Νέο, φουτουριστικό και νεανικό το 208, το οποίο διατίθεται με ηλεκτρικό, βενζίνης ή κινητήρα πετρελαίου.

 

Νέο Peugeot 208 (2)

Νέο Peugeot 208 (2)

 

Η γαλλική εταιρεία παρουσιάζει το νέο Peugeot 208, το οποίο διακρίνεται από τον φουτουριστικό και νεανικό, σπορ σχεδιασμό του. Οι γραμμές του είναι «χαρούμενες» και το όχημα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform). Η συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορεί να προσαρμοστεί στις διαστάσεις και την γκάμα των κινητήριων μονάδων.

 

Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ηλεκτρικό, βενζίνης ή μοτέρ πετρελαίου. Μάλιστα η κατανάλωση καυσίμου παίζει καθοριστικό ρόλο στην όλη κατασκευή του, όπως επίσης και οι μειωμένες εκπομπές.

 

Η νέα πλατφόρμα βοηθά αυτόν τον στόχο, καθώς υπάρχει μείωση βάρους κατά 30 κιλά, συγκριτικά με την πλατφόρμα F1. Επίσης, το αεροδυναμικό πακέτο έχει βελτιστοποιηθεί μέσω του πατώματος και των ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενων εισαγωγών αέρα, ενώ βελτιστοποιημένη είναι και η ποιότητα κύλισης, αφού χρησιμοποιούνται ελαστικά κλάσης Α.

 

Νέο Peugeot 208, interior

Νέο Peugeot 208, interior

 

Από εκεί και πέρα, βελτιωμένο είναι το σύστημα ανάρτησης, αλλά και τα μοτέρ, τα οποία παρέχουν καλύτερη καύση, έχουν υποστεί down-sizing, διαθέτουν τεχνολογία μειωμένων φθορών και εμπλουτίζονται με σύστημα Stop & Start.

 

Τέλος, η πλατφόρμα CMP παρέχει άνεση και ασφάλεια στους επιβαίνοντες, καθώς υπάρχει καλύτερη ακουστική, λιγότεροι εξωτερικοί θόρυβοι και δονήσεις, καθώς και συστήματα υποβοήθησης που εντοπίζονται σε υψηλότερες κατηγορίες.

 

Πηγή: Peugeot


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...