Νέο PEUGEOT e-2008

Νέο PEUGEOT e-2008

Νέο PEUGEOT e-2008

Νέο PEUGEOT e-2008
Νέο PEUGEOT e-2008

Το νέο PEUGEOT e-2008 αποτελεί μια μοναδική εμπειρία οδήγησης και ένα ξεχωριστό μοντέλο που κάνει την ηλεκτροκίνηση συναρπαστική.

 

Νέο PEUGEOT e-2008

Νέο PEUGEOT e-2008

 

Για αυτό τον λόγο το πρώτο ηλεκτροκίνητο SUV της PEUGEOT σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μία γεύση της νέας εποχής συγκινήσεων: o οδηγός απολαμβάνει μία υψηλού επιπέδου κίνηση χωρίς ίχνος κραδασμών και θορύβου. Η απόλαυση συμπληρώνεται και από το αίσθημα της ελευθερίας κίνησης στο κέντρο της πόλης ακόμα και σε περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφορίας των συμβατικών οχημάτων.



Κινητήρας



Ο κινητήρας με την ισχύ των 100 kW (136 ίπποι) και την άμεσα διαθέσιμη ροπή των 260Nm, εξασφαλίζει σε κάθε περίπτωση μία μοναδική ευκολία οδήγησης. Η μεγάλη χωρητικότητα των 50 kWh της μπαταρίας χαρίζει στο αυτοκίνητο αυτονομία της τάξεως των 320 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το νέο πρότυπο WLTP. Η συγκεκριμένη μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000χλμ. για το 70% της ικανότητας φόρτισής της.



Μπαταρίες



Οι μπαταρίες βρίσκονται ιδανικά τοποθετημένες στο πάτωμα, διασφαλίζοντας ότι η επιλογή της ηλεκτρικής έκδοσης δεν θα επηρεάσει καθόλου την ευρυχωρία του νέου SUV PEUGEOT e-2008. H διάταξη αυτή εξασφαλίζει ότι οι διαστάσεις του χώρου των επιβατών και του χώρου αποσκευών παραμένουν ακριβώς ίδιες με τις αντίστοιχες εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσεως.



Ένα θεμελιώδες μέγεθος που ανέκαθεν χαρακτήριζε τα μοντέλα της PEUGEOT, είναι και η δυναμική τους συμπεριφορά. Στο νέο SUV PEUGEOT e-2008, έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο χαρακτηριστικό αυτό καθώς η οδική του συμπεριφορά δεν διαφοροποιείται καθόλου σε σχέση με τα βενζινοκίνητα ή τα μοντέλα diesel. Οι άξονες μετάδοσης έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα και η κατανομή του βάρους είναι ιδανική.

 

e-2008 detail

e-2008 detail

 



Σχεδιασμός



Το νέο SUV PEUGEOT e-2008 δεν διαφέρει στη συνολική του εμφάνιση από τις υπόλοιπες εκδόσεις, αλλά διαθέτει αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν τον ηλεκτρικό του χαρακτήρα:

  • Ιριδίζον σήμα λιονταριού στη μάσκα, με απόχρωση που εναλλάσσεται από πράσινο σε μπλε ανάλογα με την οπτική γωνία,

  • Ειδικό μονόγραμμα “e” στα εμπρός φτερά και στο χώρο αποσκευών,

  • Κομψή εμπρός μάσκα στο χρώμα του αμαξώματος,

  • Αποκλειστική επένδυση καθισμάτων σε Alcantara© “Greval Grey” στην έκδοση e-2008 GT,

  • Και τέλος, η εμπειρία στο εσωτερικό συμπληρώνεται και από την ειδική διαμόρφωση για την ηλεκτρική έκδοση του 3D ψηφιακού πίνακα οργάνων και της οθόνης αφής ανάλογα με την έκδοση.

Η παραγωγή του e-2008 πραγματοποιείται στο εργοστάσιο του Vigo για την Ευρώπη.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...