Νέο Renault Espace

Νέο Renault Espace

Νέο Renault Espace

Νέο Renault Espace

Νέο Renault Espace

Η γαλλική φίρμα παρουσιάζει το νέο Renault Espace, ένα σαφώς ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο διαθέτει και πολλά συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης.

 

Νέο Renault Espace

Renault Espace

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED MATRIX VISION για αποδοτικότερο και ασφαλέστερο φωτισμό, το Highway & Traffic Jam Companion, αλλά και το Επίπεδο αυτόνομης οδήγησης κλίμακας 2.

 

Το σύστημα EASY CONNECT προσφέρει μια νέα εμπειρία συνδεσιμότητας. Αυτό μέσω του συστήματος πολυμέσων EASY LINK, που διαθέτει μια οθόνη 9,3 ιντσών, ενώ αυτή του πίνακα οργάνων είναι 10,25.

 

Η τεχνολογία MULTI-SENSE, επιτρέπει στον οδηγό να διαμορφώσει το προσωπικό του στιλ στο αυτοκίνητο, ενώ το 4CONTROL με τέσσερις κατευθυντήριους τροχούς, συνδυάζεται με ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

 

Αναφορικά με την έκδοση INITIALE PARIS, προσφέρει πολλά στους επιβάτες, όπως νέα εμπειρία επαφής, ακουστικής, οσμής και συμπεριφοράς.

 

Το νέο Espace τοποθετείται στην κορυφή μιας γκάμας οχημάτων, που πλαισιώνεται από τα Koleos SUV, Talisman saloon και Talisman Estate.

 

Πηγή: Renault


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...