Νέο Renault Talisman

Νέο Renault Talisman

Νέο Renault Talisman

Νέο Renault Talisman
Νέο Renault Talisman

Η γαλλική εταιρεία παρουσιάζει το νέο Renault Talisman, ένα μοντέλο με εξαιρετικό σχεδιασμό και τεχνολογικές καινοτομίες άνεσης και ασφάλειας.

 

Νέο Renault Talisman

Νέο Renault Talisman

 

Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, το Talisman ξεχώρισε για το σχεδιασμό του. Πλέον, το όχημα φέρει κάποιες πρόσθετες αλλαγές οι οποίες ωστόσο έχουν γίνει απλά για την ενίσχυση του στυλ του.

 

Το εμπρόσθιο άκρο είναι πιο εκλεπτυσμένο, με μια νέα μάσκα που τώρα είναι εφοδιασμένη με εγκάρσια λαμπάκια χρωμίου. Οι προβολείς είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία LED MATRIX και διαθέτουν δυναμικούς δείκτες LED.

 

Στο πίσω μέρος, το καθαρό και εκλεπτυσμένο στυλ του New Talisman ενισχύεται από τα πλήρη LED φώτα που είναι πλαισιωμένα από εξαρτήματα χρωμίου.

 

Εξαιρετική σχεδίαση εσωτερικού χώρου

 

Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στο σχεδιασμό του θαλάμου επιβατών του New Talisman. Μάλιστα το νέο περίγραμμα χρωμίου τονίζει τη μορφή της κεντρικής κονσόλας που έρχεται τώρα με φωτισμό διάθεσης. Επιπλέον, ένα νέο φινίρισμα από ξύλο Ceruse στο ταμπλό και στις πόρτες προσθέτει μια επιπλέον κομψότητα στην έκδοση INITALE PARIS. Για ένα πιο εξατομικευμένο εσωτερικό χώρο, ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν πλέον να επιλέξουν μέσα από μια σειρά 8 προκαθορισμένων λειτουργιών φωτισμού διάθεσης μέσω των ρυθμίσεων MULTI-SENSE.

 

Το νέο Talisman φέρνει την άνεση, με το δέρμα Riviera να έρχεται σε ένα από τα τρία χρώματα. Ανοιχτόχρωμο Άσπρο-Γκρι, Castenyera Brown και Μαύρο Τιτανίου. Το INITIALE PARIS trim προσφέρει την επιλογή ανάμεσα σε δύο τύπους αποκλειστικής ταπετσαρίας από επίστρωση Nappa σε μαύρο τιτάνιο ή ελαφρύ άμμο-γκρι.

 

New Talisman

New Talisman

 

Άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας

 

Μετά το νέο Espace, το νέο Talisman είναι το δεύτερο μοντέλο της Renault που έρχεται εξοπλισμένο με τεχνολογία LED MATRIX Vision. Το έξυπνο προσαρμοστικό σύστημα φωτισμού βελτιώνει την ασφάλεια με την απόδοση καλύτερων από τα παραδοσιακά συστήματα LED, σε σύγκριση με τα παλαιότερα μοντέλα. Μάλιστα υπάρχει 50% περισσότερο φως και εκτεταμένη εμβέλεια ορατότητας 220m.

 

Η οδήγηση είναι πιο συνδεδεμένη από ποτέ

 

Το νέο Talisman διαθέτει το σύστημα Renault EASY CONNECT που συνδυάζει μια σειρά εφαρμογών όπως το MY Renault, το νέο σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK και άλλες συνδεδεμένες υπηρεσίες όπως αυτόματες ενημερώσεις και απομακρυσμένο έλεγχο οχημάτων.

 

Το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και περιλαμβάνει ψηφιακό ραδιόφωνο DAB, πολυμέσα και τηλεφωνικό σύστημα συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και ένα σύστημα satnav με αναζήτηση διευθύνσεων Google, τιμές καυσίμων και πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

 

Κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας

 

Το νέο Talisman διαθέτει βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες συμβατούς με WLTP. Αυτοί είναι μάλιστα καθαρότεροι και πιο αποδοτικοί. Ο βενζινοκινητήρας TCe είναι εξοπλισμένος με φίλτρο σωματιδίων, ενώ ο κινητήρας ντίζελ Blue dCi διαθέτει τεχνολογία SCR (Selective Catalytic Reduction) για την καταπολέμηση της ρύπανσης και το σύστημα έγχυσης AdBlue για τη μείωση των εκπομπών NOx.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...