Νέο Renault Zoe

Νέο Renault Zoe front

Νέο Renault Zoe

Νέο Renault Zoe front

Νέο Renault Zoe front

 

Νέο Renault Zoe, με το αμιγώς ηλεκτρικό hatchback να προσφέρει αυξημένη αυτονομία, καλύτερη απόδοση, προηγμένη τεχνολογία και φρεσκαρισμένο look.

 

Νέο Renault Zoe back

Renault Zoe back

 

Το αυτοκίνητο του Γάλλου κατασκευαστή έχει όμορφο και φρέσκο design. Επιπλέον, το εσωτερικό του έχει αναβαθμιστεί πλήρως λόγω του επανασχεδιασμένου πίνακα οργάνων και του ταμπλό.

 

Εφοδιάζεται με μια μπαταρία ισχύος 52 kWh. Η αυτονομία ανέρχεται στα 390 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές φόρτισης, όπως για παράδειγμα της προαιρετικής DC. Μάλιστα, με το μοτέρ των 100 kW στις εκδόσεις GT Line, η οδήγηση γίνεται πιο διασκεδαστική.

 

Νέο Renault Zoe interior look

Renault Zoe interior look

 

Από πλευράς τεχνολογιών, το Zoe εξοπλίζεται με το πακέτο υπηρεσιών Renault Easy Connect, που αυξάνει τη συνδεσιμότητα, την αρωγή προς τον οδηγό, ο πίνακας οργάνων είναι 10 ιντσών TFT, ενώ διαθέσιμο είναι το σύστημα πολυμέσων Easy Link και η νέα λειτουργία B mode, που διευκολύνει τον οδηγό στην πόλη και τα προάστιά της.

 

Πηγή: Renault


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...