Νέο Suzuki Jimny

Νέο Suzuki Jimny

Η επόμενη γενιά του Suzuki Jimny, που θα παρουσιαστεί επίσημα σύντομα, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία του γνήσιου εκτός δρόμου οχήματος.

SUZUKI JIMNY 2018 front

Τη νέα γενιά του Jimny θα παρουσιάσει η Sukuki μέσα στο έτος. Θα είναι εντελώς καινούριο και προσανατολισμένο στην προσφορά αυξημένων δυνατοτήτων εκτός δρόμου κίνησης. Το νέο Jimny αναμένεται να έχει μικρές διαστάσεις, γεγονός το οποίο θα το καταστεί ευέλικτο.

SUZUKI JIMNY 2018

Το μικρό μήκος και μεταξόνιο και οι επίσης μικροί πρόβολοί του σε συνδυασμό με το πλαίσιο τύπου σκάλας του επιτρέπουν να παραμείνει ένα, από τα λίγα πλέον, αμιγώς 4×4 οχήματα, κατάλληλα για την κίνηση σε εξαιρετικά ανώμαλα εδάφη.

SUZUKI JIMNY 2018 back

Το κυβοειδές σχήμα του θυμίζει Mercedes G-Class. Έχει έντονες ακμές και γωνίες, στρογγυλά φωτιστικά σώματα και κάθετες επιφάνειες. Χαρακτηριστική είναι επίσης η νέα μάσκα με τα κάθετα ανοίγματα. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα, ενώ η πόρτα του χώρου των αποσκευών φέρει εξωτερικά και τον εφεδρικό τροχό.

SUZUKI JIMNY 2018 interior

Νέο Suzuki Jimny: Κυβοειδές αλλά σύγχρονο εσωτερικό

Το εσωτερικό του αναμένεται να είναι σύγχρονο, αν και πάλι απλό σε σχεδίαση. Θα διαθέτει οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, ενώ τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης δεν θα είναι απόντα.

Από πλευράς κινητήρων, αυτοί που θα εφοδιάζουν το αυτοκίνητο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αλλά φαίνεται πως διαθέσιμοι θα είναι ο 3κύλινδρος 1.000άρης turbo και ο 1.200άρης της ιαπωνικής εταιρείας.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...