Ο Κίμι Ραϊκόνεν 300αρίζει

Ο Κίμι Ραϊκόνεν 300αρίζει

Ο Κίμι Ραϊκόνεν 300αρίζει

Ο Κίμι Ραϊκόνεν 300αρίζει

Ο Κίμι Ραϊκόνεν 300αρίζει

 

Ο Κίμι Ραϊκόνεν 300αρίζει, με το Φινλανδό οδηγό της Alfa Romeo να συμπληρώνει στο Μονακό 300 γκραν πρι, κάτι το οποίο έχουν καταφέρει ελάχιστοι οδηγοί.

 

Ο Κίμι Ραϊκόνεν 300αρίζει

Ο Κίμι Ραϊκόνεν 300αρίζει

 

Παρόλα αυτά, το κοινό δεν θα πρέπει να περιμένει κάποιο κράνος ειδικό για την περίσταση… Άλλωστε, όπως λέει ο Φινλανδός οδηγός της Alfa Romeo C38, «το κράνος το φοράω μόνο επειδή προστατεύει το κεφάλι μου».

 

Το ντεμπούτο του έγινε με τη Sauber στην Αυστραλία το 2001. Μέσα από το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ξεχωριστούς οδηγούς της Formula 1 Μάλιστα έχει ήδη πανηγυρίσει 21 νίκες.

 

Μπορεί πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, παραλίγο να χάσει τον πρώτο του αγώνα επειδή κοιμόταν στα πιτ, όμως πλέον είναι παγκόσμιος πρωταθλητής. Μάλιστα ο Ραϊκόνεν είναι και πατέρας δύο παιδιών, των Ρόμπιν και Ριάνα και σύζυγος (της Μίντου).

 

Αυτό που θέλει ο ίδιος, είναι να κάνει αυτό που αγαπά. Να οδηγεί γρήγορα και με πάθος και μπορεί να συμπληρώνει 300 γκραν πρι, αυτός, πάντως, παραμένει αυθεντικός, δηλώνοντας.

 

«Όλοι μιλούν για τον 300ό μου αγώνα, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η απόδοσή μας. Οι δοκιμές στη Βαρκελώνη ήταν σημαντικές για να κατανοήσουμε καλύτερα τα προβλήματά μας. Παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ταιριάζει το μονοθέσιό μας στην πίστα του Μονακό».

 

Πηγή: Alfa Romeo F1 Racing Team

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...