Παράδοση των πρώτων BMW i8 Roadster

Παράδοση των πρώτων BMW i8 Roadster

Στο BMW Welt έγινε η τελετή παράδοσης των 18 πρώτων, περιορισμένης παραγωγής συνολικά 200 αντιτύπων, BMW i8 Roadster First Edition.

BMW i8 Roadster First edition 2018 3

Μία πλακέτα στο εσωτερικό επιβεβαιώνει ότι οχήματα αυτά έφυγαν διαδοχικά από τη γραμμή συναρμολόγησης του εργοστασίου στη Λειψία.

Tα 18 παραδόθηκαν σε μέλη του BMW i8 Club, τα οποία στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε κονβόι στη Λίμνη Κόμο στην Ιταλία, για να δώσουν το παρών στην Concorso d’Eleganza, μαζί με άλλα εκθέματα στον προαύλιο χώρο της Villa Erba.

BMW i8 Roadster First edition 2018 2

BMW i8 Roadster: First Edition

Το BMW i8 Roadster First Edition, με χρονικό περιθώριο για παραγγελία που εξαντλήθηκε άμεσα, περιορίζεται στα 200 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Μία αποκλειστική πλακέτα στην κεντρική κονσόλα στην πλευρά του οδηγού , όπου αναγράφεται  το όνομα First Edition και ο περιορισμένος αριθμός αντιτύπων 1 of 200, επιβεβαιώνει ότι το First Edition είναι γνήσιο συλλεκτικό είδος.

 

Τα 18 αυτοκίνητα που παρέλαβε το BMW i8 Club είναι μεταξύ των πρώτων από αυτά τα 200 αντίτυπα. Φέρουν, πέρα από την επιγραφή «1 of 18» στοιχεία έξτρα εξοπλισμού όπως χειριστήρια από κεραμικό υλικό, διακοσμητικά ένθετα από ανθρακονήματα, το ηχοσύστημα Harman Kardon και το λογότυπο BMW i8 που προβάλλεται στο δρόμο όταν ανοίγουν οι πόρτες.

BMW i8 Roadster: Παράδοση σε ειδική τελετή

Η παράδοση έγινε στα πλαίσια μιας ειδικής τελετής – επειδή ακόμα και για τους εργαζόμενους του BMW Group.

Tο BMW i8 Roadster είναι ένα μοντέλο με ιδιαίτερα ισχυρή συναισθηματική απήχηση: ο Christian Ach, επικεφαλής Πωλήσεων και Direct Business BMW Γερμανίας, ο Dr. Robert Irlinger, υπεύθυνος BMW i Product Line, ο Project Manager Rainer Rump και ο Robert Forrest, σχεδιαστής του BMW i8 Roadster, καλωσόρισαν μαζί με τον van Binsbergen τα μέλη του BMW i8 Club από Γερμανία, Ελβετία, Σιγκαπούρη και Βέλγιο που ταξίδεψαν μέχρι τον Μόναχο ειδικά για την περίσταση. Τα μέλη του Club είναι πιστοί θαυμαστές από την πρώτη στιγμή και δεν δίστασαν στιγμή όταν άκουσαν για το νέο BMW i8 Roadster.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...