Παρουσιάστηκε το DS E-Tense FE20

Παρουσιάστηκε το DS E-Tense FE20

Παρουσιάστηκε το DS E-Tense FE20

Παρουσιάστηκε το DS E-Tense FE20

Παρουσιάστηκε το DS E-Tense FE20

Παρουσιάστηκε το DS E-Tense FE20, με την πρωταθλήτρια ομάδα της Formula E, DS TECHEETAH, να κάνει γνωστό το νέο της μονοθέσιο για τη φετινή σεζόν.

 

DS TECHEETAH Formula E

DS TECHEETAH Formula E

Προ των πυλών η νέα σεζόν του πρωταθλήματος Formula E, με την πρωταθλήτρια ομάδα DS TECHEETAH, να παρουσιάζει το νέο της μονοθέσιο. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν, είναι τα δύο στεφάνια του δύο φορές πρωταθλητή, Ζαν Ερίν-Βερν. Αυτά αντικατοπτρίζονται επίσης στα δύο χρυσά αστέρια που εντοπίζονται στο αμάξωμα.

 

Δηλώσεις έκανε ο Χαβιέ Μεστελάν Πινόν, DS Performance Director, που είπε. «Η ομάδα έχει χρησιμοποιήσει την εμπειρία που μας επέτρεψε να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους. Οι μηχανικοί μας έχουν βελτιστοποιήσει τα περισσότερα από τα στοιχεία. Μάλιστα ανάπτυξαν περαιτέρω τη νοοτροπία νικητή αντί να αναθεωρήσουν πλήρως το αυτοκίνητο. Ο κινητήρας, ο μετατροπέας και η θήκη μεταφοράς έχουν εξελιχθεί. Ωστόσο οι βαθύτερες αλλαγές βρίσκονται στην καρδιά των ενσωματωμένων συστημάτων. Όλα αυτά τα φιλόδοξα ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα στοχεύουν να προσφέρουν στους οδηγούς ένα αυτοκίνητο που τους επιτρέπει να αγωνιστούν για να κερδίσουν και να υπερασπιστούν και τους δύο τίτλους την επόμενη σεζόν που ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου στο Ριάντ».

 

DS TECHEETAH Formula E

DS TECHEETAH Formula E

Δηλώσεις Κιθ Σμουτ

 

Από τη μεριά του, ο Κιθ Σμουτ, DS TECHEETAH Chief Commercial Officer, σημείωσε. «Το DS E-TENSE FE20 είναι μια εξέλιξη του σχεδιασμού του περσινού αυτοκινήτου που κέρδισε το πρωτάθλημα. Θέλαμε να παραμείνουμε πιστοί στο παρελθόν μας. Στόχος μας να συνεχίσουμε να γιορτάζουμε και να τιμούμε την επιτυχία μας, διατηρώντας την εικονική χρυσή και μαύρη ετικέτα. Αγωνιζόμαστε για περισσότερους τίτλους, είναι δεδομένο αυτό. Στη λεπτομέρεια του σχεδιασμού του, μπορεί να διαπιστωθεί ότι στο όχημα υπάρχουν πολλά κεφάλια των τσιτάχ, τα οποία επίσης δίνουν έμφαση στις συνεχείς προσπάθειές μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του The Big Cat Sanctuary για τη διάσωση των τσιτάχ και άλλων μεγάλων αιλουροειδών. Είναι ένα θέμα πιο επίκαιρο παρά ποτέ».

 

Πηγή: DS TECHEETAH


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...