Πεντάστερο το Mitsubishi Eclipse Cross

Πεντάστερο το Mitsubishi Eclipse Cross

Κορυφαία επίδοση πέντε αστέρων εξασφάλισε το Mitsubishi Eclipse Cross στις δοκιμές ασφάλειας του EuroNCAP.

 

Πιο συγκεκριμένα, βαθμολογήθηκε με 97% για την προστασία ενηλίκων και 80%  για την προστασία πεζών. Με τον τρόπο αυτό απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία των Small Off-roader.

 

Το σύστημα «Forward Collision Mitigation» του νέου SUV Coupe έδειξε τις άριστες δυνατότητές του στην αποφυγή ή μείωση των επιπτώσεων μιας σύγκρουσης σε όλα τα σενάρια δοκιμών και με όλες τις ταχύτητες. Συνολικά, το Eclipse Cross βαθμολογήθηκε με άριστα σε πολλές από τις δοκιμές του Euro NCAP, εξασφαλίζοντας μία κορυφαία συνολική επίδοση και πεντάστερη κατάταξη. Το πρώτο μιας νέας γενιάς οχημάτων της Mitsubishi Motors, το Eclipse Cross συνδυάζει σύγχρονη εμφάνιση με την διάσημη πλέον τεχνογνωσία της εταιρίας στους τομείς SUV & 4WD. Η MMC ξεκίνησε  την αποστολή του νέου Eclipse Cross compact SUV στην Ευρώπη, στις 3 Οκτωβρίου 2017.

Διάθεση σε 80 χώρες

Θα διατίθεται τελικά σε περίπου 80 αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, Β. Αμερικής και Ιαπωνίας. Περίπου 50.000 μονάδες προγραμματίζεται να διατεθούν προς πώληση κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους (Λήξη 30 Μαρτίου, 2018).

 

Αμάξωμα RISE

Με αμάξωμα Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) της Mitsubishi Motors, 7 αερόσακους SRS και ζώνες ασφαλείς σχεδιασμένες για την προστασία των επιβατών, το Eclipse Cross παρέχει κορυφαία ασφάλεια και απαράμιλλο στυλ. Το Eclipse Cross διαθέτει το προηγμένο σύστημα S-AWC (Super All Wheel Control) της Mitsubishi Motor, που χρησιμοποιεί πέδηση για έλεγχο της κατανομής ροπής στους αριστερούς και δεξιούς τροχούς με σκοπό τη βελτιωμένη ευστάθεια και οδική συμπεριφορά. Το εμπρός τμήμα του SUV Coupe παρέχει υψηλή απόσβεση και σε συνδυασμό με τους χώρους ασφάλειας κάτω από το καπό εξασφαλίζεται μεγαλύτερη προστασία στις συγκρούσεις.

 

 

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...