Πεντάστερο Mazda CX-30

Πεντάστερο Mazda CX-30

Πεντάστερο Mazda CX-30

Πεντάστερο Mazda CX-30

Πεντάστερο Mazda CX-30

Πεντάστερο Mazda CX-30, με το νέο μοντέλο της εταιρείας να επιτυγχάνει την ανώτατη διάκριση στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

 

Πεντάστερο Mazda CX-30

Mazda CX-30 – πέντε αστέρια

Μετά το Mazda6 το προηγούμενο έτος και το ολοκαίνουργιο Mazda3 φέτος, πρόκειται για το τρίτο μοντέλο της φίρμας που επιτυγχάνει συνολική βαθμολογία πέντε αστέρων. Αυτό μάλιστα μετά τα νέα κριτήρια του Euro NCAP που ισχύουν από το 2018. Οι επιδόσεις ήταν υψηλές και στις τέσσερις κατηγορίες (Προστασία Ενηλίκων Επιβατών, Προστασία Παιδιών, Προστασία Πεζών και Συστημάτων Υποβοήθησης Ασφαλείας).

 

Οι βασικοί παράγοντες που χάρισαν στο όχημα την υψηλότερη βαθμολογία είναι η υιοθέτηση της πιο πρόσφατης αρχιτεκτονικής Skyactiv-Vehicle, η μεγάλη γκάμα εξελιγμένων τεχνολογιών ασφαλείας i-Activsense και οι κορυφαίες προδιαγραφές και επιδόσεις στον τομέα της προστασίας των πεζών.

 

Στον τομέα της προστασίας Ενήλικων Επιβατών, το όχημα απέσπασε 99%. Μάλιστα το σύστημα υποβοήθησης πέδησης της Mazda κατέκτησε επίσης την ανώτατη βαθμολογία. Το ποσοστό για την προστασία των παιδιών ανήλθε στο 86%. Αναφορικά με το ποσοστό ευπαθών χρηστών του δρόμου, ήταν 80%. Τέλος, 77% κατέλαβε στην κατηγορία των συστημάτων υποβοήθησης ασφαλείας.

 

Στην κατάκτηση των πέντε αστέρων συνέβαλε και η τεχνολογία Mazda Skyactiv του νέου CX-30, καθώς χάρη σε αυτή, επιτυγχάνεται εντελώς γραμμική, άμεση και προβλέψιμη επιτάχυνση, αποτελεσματικό φρενάρισμα, κράτημα του δρόμου και αμεσότητα των χειρισμών του τιμονιού.

 

Πηγή: Mazda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...