Περαιτέρω αυτονομία για τη Mustang Mach-E

Περαιτέρω αυτονομία για τη Mustang Mach-E

Περαιτέρω αυτονομία για τη Mustang Mach-E

Περαιτέρω αυτονομία για τη Mustang Mach-E
Περαιτέρω αυτονομία για τη Mustang Mach-E

Περαιτέρω αυτονομία για τη Mustang Mach-E που επιτυγχάνεται με ταχεία φόρτιση 10 μόλις λεπτών σε σταθμό ταχείας φόρτισης του δικτύου IONITY.

 

Mustang Mach-E

Mustang Mach-E

 



Δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες έδειξαν μία βελτίωση στην αυτονομία της τάξης των 26 km, ή σχεδόν 30% συγκριτικά με προηγούμενες, πιο συντηρητικές εκτιμήσεις με υπολογιστικές προσομοιώσεις, για την έκδοση extendedrange της Mustang MachE και κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD).



«Οι κάτοχοι Mustang αγαπούν τον ανοιχτό δρόμο, και λιγότερος χρόνος φόρτισης σημαίνει μεγαλύτερη απόλαυση της οδήγησης» είπε χαρακτηριστικά ο Mark Kaufman, Global Director, Electric Vehicles. «Ήταν προτεραιότητά μας να μειώσουμε το χρόνο φόρτισης της Mustang MachE. Για αυτό συνεργαζόμαστε ακατάπαυστα με παρόχους για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σημεία φόρτισης, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω του FordPass και θα διευκολύνουν την επαναφόρτιση.»



Λεπτομέρειες



Η τετρακίνητη έκδοση (AWD) υπολογίζεται ότι θα μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο 107 km αυτονομίας με φόρτιση περίπου 10 λεπτών,1 ενώ τόσο η τετρακίνητη (AWD) όσο και η πισωκίνητη (RWD) εκτιμάται ότι θα φορτίζουν την μπαταρία τους από το 10% έως και το 80% της μέγιστης χωρητικότητάς της σε 45 λεπτά.



Για την έκδοση standardrange της Mustang MachE προβλέπεται αύξηση της αυτονομίας κατά 91 km με φόρτιση 10 λεπτών για την έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD) και κατά 85 km για τα τετρακίνητα μοντέλα (AWD),1. Η φόρτιση της μπαταρίας από το 10% έως το 80% της μέγιστης χωρητικότητάς της θα επιτυγχάνεται σε 38 λεπτά.

 

Mach-E Go Electric

Mach-E Go Electric

 

Η προβλεπόμενη ηλεκτρική αυτονομία των 600 km της Mustang MachE σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) θα αυξήσει το αίσθημα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης των πελατών για πιο μακρινά ταξίδια.



Στην Ευρώπη, η Mustang MachE θα υποστηρίζεται από το κορυφαίο στη βιομηχανία σύστημα Ford Charging Solutions που θα προσφέρει αδιάλειπτη και ολοκληρωμένη πρόσβαση σε λύσεις φόρτισης στο σπίτι και σε διάφορα σημεία στην Ευρώπη.



Η πλήρως ηλεκτρική Mustang MachE αποτελεί την αιχμή του δόρατος σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη γκάμα εξηλεκτρισμένων οχημάτων Ford αποτελώντας ένα από τα 18 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα που η εταιρία θα λανσάρει στην Ευρώπη μέχρι τα τέλη του 2021.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...