Πετυχημένη χρονιά για το Abarth 124 rally

Πετυχημένη χρονιά για το Abarth 124 rally

Πετυχημένη χρονιά για το Abarth 124 rally

Πετυχημένη χρονιά για το Abarth 124 rally

Πετυχημένη χρονιά για το Abarth 124 rally

Πετυχημένη χρονιά για το Abarth 124 rally καθώς το αυτοκίνητο στιγμάτισε με τις επιτυχίες του την επέτειο συμπλήρωσης 70 χρόνων της Abarth.  

 

Πετυχημένη χρονιά για το Abarth 124 rally

Abarth 124 rally

Με τον Ενρίκο Μπρατσόλι πίσω από το τιμόνι, κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το FIA R-GT. Επιπλέον, για δεύτερη σερί χρονιά επικράτησε και στο ισπανικό πρωτάθλημα ασφάλτου για 2κίνητα αυτοκίνητα. Όσον αφορά στον Αντρέα Νουσίτα, στα πλαίσια του ERC αναδείχτηκε πρωταθλητής του Abarth Rally Cup. Συνολικά, το αυτοκίνητο, σε τρεις σεζόν έχει σημειώσει 100 νίκες σε 16 ευρωπαϊκές χώρες.

 

Ο Λούκα Ναπολιτάνο, επικεφαλής για την περιοχή ΕΜΕΑ των Fiat και Abarth, τόνισε. «Το 2019 ήταν μία χρονιά όπως ακριβώς θα την ήθελε ο Κάρλο Άμπαρθ. Ήταν γεμάτη νίκες και διακρίσεις που γίνονται ακόμα πιο σημαντικές λόγω της 70ής επετείου της μάρκας. Στην τρίτη του σεζόν στους αγώνες, το Abarth 124 rally επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην κατηγορία R-GT. Έχει κατακτήσει σχεδόν 100 νίκες σε διεθνείς και εθνικούς αγώνες, τιμώντας απόλυτα τη φιλοσοφία του Κάρλο Άμπαρθ. Ήθελε πάντα να προσφέρει στους πελάτες του κορυφαία και αξιόπιστα αγωνιστικά αυτοκίνητα ικανά να κερδίζουν αγώνες».

 

Από τη μεριά του ο Ενρίκο Μπρατσόλι της Bernini Rally Team, σημείωσε. «Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος FIA R-GT στην 70ή επέτειο της μάρκας αποτελεί κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμάς. Η συγκίνηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από την επιτυχία μας στο θρυλικό Tour de Corse. Πρόκειται για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του πρωταθλήματος, όπου νικήσαμε την ημέρα των γενεθλίων της Abarth την 31η Μαρτίου».

 

Τέλος, ο Αντρέα Νουσίτα κατέληξε. «Είναι πάντα ιδιαίτερη συγκίνηση να κερδίζεις το Abarth Rally Cup. Το να τα καταφέρνεις ωστόσο στην 70ή επέτειο της μάρκας είναι κάτι το μοναδικό. Πως είναι το Abarth 124 rally; Γρήγορο με άψογο κράτημα και διασκεδαστικό στην οδήγηση».

 

Πηγή: Abarth


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...