Προσφορά της Nissan στην Telefonica

Nissan and Telefonica

Προσφορά της Nissan στην Telefonica

Προσφορά της Nissan στην Telefonica
Προσφορά της Nissan στην Telefonica

Η προσφορά της Nissan στην Telefonica αφορά 10 e-NV200 αμιγώς ηλεκτρικά φορτηγά για τις ομάδες τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας.

 

Nissan and Telefonica

Nissan and Telefonica

 

Στην τελετή απονομής των βραβείων παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Alberto Viñas, επικεφαλής του στόλου οχημάτων της Telefónica, ο Leandro Rivas από τη Nissan και ο Rafael Vidal Εμπορικός Διευθυντής της Arval. Η Telefónica, με την ενσωμάτωση των αμιγώς ηλεκτρικών e-NV200 στον στόλο των οχημάτων της, σκοπεύει να ενισχύσει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα. Εξάλλου, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα, αντιλαμβάνονται τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και τα πλεονεκτήματα της γκάμας των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan.



Το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200 της Nissan, αποτελεί την ιδανική επιλογή στον τομέα των αστικών εμπορευματικών μεταφορών. Το δημοφιλές μοντέλο έχει ήδη επιλεχθεί ως το ιδανικό όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων, από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις αστικού εφοδιασμού και διανομών, σε όλη την Ευρώπη.



Το e-NV200 ενισχύει τη φήμη του ως το ιδανικό όχημα για αστικές παραδόσεις, καθώς όλο και περισσότεροι διανομείς και κάτοικοι πόλεων, εκτιμούν τη σχεδόν αθόρυβη λειτουργία του και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...