Πρωτιά για την PEUGEOT στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Peugeot e-208

Πρωτιά για την PEUGEOT στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Πρωτιά για την PEUGEOT στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Πρωτιά για την PEUGEOT στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Πρωτιά για την PEUGEOT στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με τη γαλλική φίρμα να καταλαμβάνει την κορυφή το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2020.

 

Peugeot e-208

Peugeot e-208

 

Μάλιστα καταλαμβάνει το μερίδιο του λέοντος στην ελληνική αγορά που αγγίζει το 25,1%, επιβεβαιώνοντας ότι τα μοντέλα της αποτελούν την ιδανική λύση στην εποχή του εξηλεκτρισμού της αγοράς αυτοκινήτων.



Το νέο Peugeot e-208 για το παραπάνω διάστημα αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους φίλους της ηλεκτροκίνησης οι οποίοι αναζητούν το ιδανικό όχημα για τις προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική τους δραστηριότητα.



Η αυτονομία, η οικονομία, η αξιοπιστία και οι επιδόσεις, σε συνδυασμό με την μοναδική εξωτερική εμφάνιση του νέου Peugeot 208 αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας του γαλλικού μοντέλου και στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση. Είναι δε, οι σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους το νέο Peugeot 208 απέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο του Ευρωπαϊκού αυτοκίνητου της χρονιάς 2020 και επιπλέον διακρίθηκε στην Ελλάδα ως Αυτοκίνητο της χρονιάς από τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου.



Αξίζει να σημειωθεί πως η Peugeot διαθέτει 55 σημεία φόρτισης πανελλαδικά για ολους τους πελάτες της, ενώ το Peugeot e-208 είναι διαθέσιμο προς δοκιμαστική οδήγηση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων Peugeot πανελλαδικά.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...