Πρόγραμμα Peugeot 3PLUS

Πρόγραμμα Peugeot 3PLUS

Πρόγραμμα Peugeot 3PLUS

Πρόγραμμα Peugeot 3PLUS
Πρόγραμμα Peugeot 3PLUS

To πρόγραμμα Peugeot 3PLUS εξασφαλίζει αφενός την προστασία της υγείας και αφετέρου την ασφάλεια των επιβατών του αυτοκινήτου σας.

 

 

Πρόγραμμα Peugeot 3PLUS

Peugeot 3PLUS

 

Το συγκεκριμένο παρέχεται στο πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Peugeot και προσφέρεται στην πολύ ειδική τιμή των 50 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

 

Παροχές προγράμματος 3PLUS

 

 

  1. Αντιβακτηριδιακός Καθαρισμός Κλιματιστικού

Το πρόγραμμα Peugeot 3 PLUS περιλαμβάνει κατ’ αρχήν αντιβακτηριδιακό καθαρισμό και έλεγχο 8 σημείων του συστήματος κλιματισμού, με αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας. Έτσι εξασφαλίζεται ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός.

 

 

  1. Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 20 σημείων

Η δεύτερη παροχή είναι ο τεχνικός έλεγχος ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων εντός και εκτός του αυτοκινήτου. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται και η μπαταρία, της οποίας ο έλεγχος καθίσταται απαραίτητος, ιδίως για τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει ακίνητα για αρκετό καιρό. Ο έλεγχος αυτός λειτουργεί και προληπτικά βοηθώντας τους κατόχους να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα εγκαίρως ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μια κοστοβόρα επισκευή.

 

 

  1. Εξωτερική και Εσωτερική Απολύμανση

Η απολύμανση του αυτοκινήτου μας αποτελεί πλέον μια υποχρεωτική διαδικασία για την προστασία της υγείας μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος 3PLUS διενεργείται εσωτερικά και εξωτερικά απολύμανση. Αυτή μάλιστα γίνεται με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...