Πρώτη ματιά για το Ford Puma crossover

Πρώτη ματιά για το Ford Puma crossover (1)

Πρώτη ματιά για το Ford Puma crossover

Πρώτη ματιά για το Ford Puma crossover (1)

Πρώτη ματιά για το Ford Puma crossover (1)

 

Μια πρώτη ματιά για το Ford Puma crossover, το οποίο κινείται από ένα σύνολο ήπιας υβριδικής τεχνολογίας των 48 volt, έδωσε μέσω φωτογραφίας η εταιρεία.

 

Πρώτη ματιά για το Ford Puma crossover (2)

Πρώτη ματιά για το Ford Puma crossover (2)

 

Στο τέλος της χρονιάς θα αρχίσει να παράγεται το νέο Ford Puma crossover. Το μοντέλο συνδυάζει όλα τα στοιχεία του είδους τέτοιων οχημάτων, ενώ στη φωτογραφία διακρίνονται μερικά στιλιστικά στοιχεία.

 

Για παράδειγμα, οι εμπρός προβολείς εδράζονται στα άνω άκρα των φτερών και συνδυάζονται με σπορτίφ και αεροδυναμικές γραμμές. Αναφορικά με τις συμπαγείς αναλογίες του, συνδυάζονται με την αυξημένη του απόσταση από το έδαφος, αλλά και τον μεγάλο χώρο φόρτωσης των 456 λίτρων.

 

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας. Αυτή έχει ισχύς έως και 155 ίππων. Η ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) με κίνηση μέσω ιμάντα ανακτά και αποθηκεύει την ενέργεια που χάνεται από το φρενάρισμα και το ρολάρισμα. Αυτό πραγματοποιείται σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 48 Volt.

 

Μάλιστα, το BISG λειτουργεί και ως μοτέρ, έχοντας συνεχή συνεργασία με τον 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου EcoBoost. Το σύστημα χρησιμοποιεί την ενέργεια που έχει αποθηκευτεί είτε για τη μείωση του φορτίου του κινητήρα είτε για την ενίσχυση της συνολικής ροπής του κινητήριου συνόλου. Αυτό έχει φυσικά όφελος στην κατανάλωση και την απόδοση.

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...