Σειρά προστατευτικών ασπίδων από τη Ford

Σειρά προστατευτικών ασπίδων από τη Ford

Σειρά προστατευτικών ασπίδων από τη Ford

Σειρά προστατευτικών ασπίδων από τη Ford
Σειρά προστατευτικών ασπίδων από τη Ford

Η σειρά προστατευτικών ασπίδων από τη Ford βοηθάει τους επιβάτες των Transit και Tourneo να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας μέσα στην καμπίνα.

 

Σειρά προστατευτικών ασπίδων από τη Ford

Σειρά προστατευτικών ασπίδων από τη Ford

 



Σχεδιασμένες με γνώμονα τη χρήση σε σχολικά λεωφορεία, οχήματα πρώτων βοηθειών, δημόσια μέσα μεταφοράς και ταξί, οι συγκεκριμένες ασπίδες θα συμπεριληφθούν τόσο στον ήδη υπάρχοντα προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE), όσο και στα πρωτόκολλα υγιεινής της χειριστών των εν λόγω οχημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάταξη των συγκεκριμένων ασπίδων μέσα στο όχημα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.



Καθώς οι ασπίδες θα ενταχθούν στην επίσημη γκάμα αξεσουάρ της Ford, οι πελάτες θα μπορούν σύντομα να τις παραγγέλνουν μέσω του δικτύου εμπόρων της εταιρείας, καθώς και μέσω του Ford Online Shop, σε επιλεγμένες αγορές. Οι συγκεκριμένες προστατευτικές ασπίδες έχουν ήδη περάσει με επιτυχία τις αυστηρές δοκιμές ασφάλειας, ποιότητας και αντοχής της Ford.



Κατασκευή και χρησιμοποίηση



Οι αδιαπέραστες ασπίδες κατασκευάζονται από διαφανές πλαστικό υλικό PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο). Φέρουν ενσωματωμένους ιμάντες για απλή εγκατάσταση, ενώ μπορούν να απολυμαίνονται εύκολα και γρήγορα από τους ίδιους τους χειριστές των οχημάτων.



Οι ασπίδες συνοδεύονται από αφαιρούμενες βεντούζες και κλιπ. Αυτό ώστε να στερεώνονται διακριτικά στα παράθυρα και στα υπόλοιπα σημεία ασφάλισης της καμπίνας. Οι πελάτες μπορούν γρήγορα και εύκολα να τοποθετούν, να ρυθμίζουν και να προσαρμόζουν τις ασπίδες χωρίς μετατροπές στο εσωτερικό. Μάλιστα όταν δεν χρησιμοποιούνται αποθηκεύονται έξυπνα με ελάχιστες απαιτήσεις χώρου.



Αφού τοποθετηθούν, οι ασπίδες δεν περιορίζουν την άνεση των επιβατών, την ευρυχωρία του εσωτερικού ή τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού. Το διαφανές PVC επιτρέπει επίσης στον οδηγό να έχει πλήρη ορατότητα μέσα από το παρμπρίζ, τα πλαϊνά παράθυρα και τους καθρέπτες. Από την πλευρά τους, οι επιβάτες μπορούν να ακούνε και να βλέπουν ο ένας τον άλλον, κανονικά.



Οι ασπίδες τοποθετούνται σε διάφορες διατάξεις, ανάμεσα στο εμπρός και το πίσω τμήμα της καμπίνας και ανάμεσα στο αριστερό και το δεξί κάθισμα, ανάλογα με τις ανάγκες, διαμορφώνοντας την ιδανική διάταξη για τις απαιτήσεις των χρηστών.

 

Ford Protection Shields

Ford Protection Shields

 

Σημεία τοποθέτησης



Τα σημεία τοποθέτησης των προστατευτικών ασπίδων είναι τα εξής:

  • Ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού

  • Πίσω από τα εμπρός καθίσματα, διαχωρίζοντάς τα από την υπόλοιπη καμπίνα

  • Ανάμεσα στον οδηγό και το συνοδηγό και πίσω από τα εμπρός καθίσματα

  • Ανάμεσα και πίσω από τον οδηγό και το συνοδηγό, και ανάμεσα στα καθίσματα της δεύτερης σειράς




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...