Στην τέταρτη και πέμπτη θέση η Ducati στη Χερέθ

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση η Ducati στη Χερέθ (1)

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση η Ducati στη Χερέθ

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση η Ducati στη Χερέθ (1)

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση η Ducati στη Χερέθ (1)

 

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση η Ducati στη Χερέθ, με τους Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Ντανίλο Πετρούτσι να μένουν εκτός βάθρου στον ισπανικό αγώνα.  

 

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση η Ducati στη Χερέθ (2)

Η Ducati στη Χερέθ (2)

 

Στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία δόθηκε η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP. Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Ντανίλο Πετρούτσι τερμάτισαν στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα, έχοντας ξεκινήσει από την πέμπτη και έκτη.

 

Στους πρώτους 15 γύρους του αγώνα, αμφότεροι οι αναβάτες προσπάθησαν να προστατέψουν τα ελαστικά τους. Αυτό σήμαινε πως ανέβασαν ρυθμό προς τα τελευταία σκέλη της κούρσας. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε, ο Ντοβιτσιόζο πίεσε τον Βινιάλες, έχοντας στόχο το βάθρο. Και μπορεί μάλιστα να σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έχασε την τρίτη θέση, μόλις για τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

 

Πλέον, ο Ντοβιτσιόζο βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 67 πόντους (70 έχει ο Μάρκεθ). Από την πλευρά της η Ducati στους κατασκευαστές είναι δεύτερη με 70, ενώ στις ομάδες, η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη με 108.

 

Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στο Λε Μαν της Γαλλίας, το διάστημα 17-19 Μαΐου.

 

Πηγή: Ducati

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...