Στην CES 2020 ο προσομοιωτής της Nissan Formula E

Στην CES 2020 ο προσομοιωτής της Nissan Formula E

Στην CES 2020 ο προσομοιωτής της Nissan Formula E

Στην CES 2020 ο προσομοιωτής της Nissan Formula E
Στην CES 2020 ο προσομοιωτής της Nissan Formula E

Στην CES 2020 ο προσομοιωτής της Nissan Formula E, με την εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να βιώσουν την αγωνιστική επιτάχυνση.

 

Nissan CES 2020

Nissan CES 2020

 

Αυτό μάλιστα επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία που προσομοιώνει την άμεση επιτάχυνση του ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Nissan Formula E.

 

 

Με τη βοήθεια  ηλεκτρικών ανεμιστήρων και ειδικών εφέ, οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν τον άνεμο στα μαλλιά τους. Αυτό καθώς επιταχύνουν από 0 έως 100 σε 2,8 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, καταγράφοντας τη δράση σε ένα «powe selfie» gif.

 

 

Το αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων της Nissan Formula Ε, θα δεσπόζει στον χώρο του ειδικά διαμορφωμένου περιπτέρου. Το κόκκινο, ασπρόμαυρο σχέδιό του, εμπνέεται από το Ιαπωνικό ένδυμα κιμονό. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό σύμβολο της μακροζωίας και της καλής τύχης.

 

 

Nissan, η ηγέτιδα στην αγορά 

 

 

Ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ευρώπη, η Nissan συμμετέχει  στο πρωτάθλημα ABB FIA της  Formula E. Στόχος της να αποδείξει την ισχύ και την απόδοση της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της. Αυτό καθώς αποτελούν  βασικό πυλώνα του οράματος  Nissan Intelligent Mobility.

 

 

Με την συμμετοχή της στην Formula E, η Nissan κεφαλαιοποιεί την εμπειρία της με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των ηλεκτρικών της οχημάτων και αντιστρόφως.

 

 

Για παράδειγμα το λογισμικό διαχείρισης ενέργειας του αγωνιστικού αυτοκινήτου της Formula E της Nissan, διαθέτει γραμμές κώδικα που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Nissan LEAF. Επιπλέον, και τα επερχόμενα οχήματα έχουν επηρεαστεί έντονα από την αγωνιστική μηχανή.

 

Nissan CES 2020

Nissan CES 2020

 

«Αυτοκίνητο που τιμά την Ιαπωνική κληρονομιά»

 

 

«Θέλαμε να αναπτύξουμε ένα αυτοκίνητο που να τιμά την Ιαπωνική κληρονομιά και τη μακρά παράδοση της Nissan στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Παράλληλα θέλαμε να αξιοποιήσουμε τις καινοτόμες τεχνολογίες για  τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι πελάτες μας». Αυτό δήλωσε ο Michael Carcamo, διευθυντής παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan. Και συνέχισε λέγοντας πως «Η Formula E δείχνει την απίστευτη απόδοση που μπορείτε να πάρετε από ένα EV. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εκτός από  πρακτικά, αποτελεσματικά και ωραία για το περιβάλλον,  είναι και πολύ διασκεδαστικά στην οδήγηση.»

 

 

Για δεύτερη σεζόν με Buemi και Rowland

 

 

Οι οδηγοί Sebastien Buemi και Oliver Rowland, θα βρίσκονται για δεύτερη σεζόν πίσω από το τιμόνι της Formula E της Nissan. Επιπλέον, το αυτοκίνητο “Gen2” Formula E, διαθέτει ένα ανανεωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του πρωταθλήματος. Αυτό αντικαθιστά το σύστημα με τους διπλούς ηλεκτροκινητήρες που έφερε τα ρεκόρ για την ομάδα της  Nissan e.dams, στην πέμπτη σεζόν.

 

Πηγή: Nissan

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...