Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT

Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT, Vinales - Rossi

Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT

Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT, Vinales - Rossi

Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT, Vinales – Rossi

Σε «οικείο» έδαφος, η ομάδα, δια χειρός, Φράνκο Μορμπιντέλι και Φάμπιο Κουαρταρό, πραγματοποιεί δοκιμές ενόψει των αρχών της σεζόν του MotoGP.

Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT, Valentino Rossi

Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT, Valentino Rossi

Στη Μαλαισία για δοκιμές η Petronas Yamaha SRT, με την ομάδα να προετοιμάζεται ενόψει της νέας σεζόν στο MotoGP και να ανεβάζει στροφές. Μετά τις δοκιμές που έγιναν σε Βαλένθια και Χερέθ το 2018, η ομάδα ταξίδεψε έως την πίστα της Σεπάνγκ.

Με τις Yamaha YZR-M1 στα χέρια τους, οι Φράνκο Μορμπιντέλι και Φάμπιο Κουαρταρό, δουλεύουν επάνω στο set-up, προκειμένου να δώσουν στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται. Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά που θα διαγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP.

Ο Μορμπιντέλι ξεχώρισε γρήγορα στο ντεμπούτο του με την Petronas Yamaha SRT τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε ολοκλήρωσε έκτος τα test στη Βαλένθια και τη Χερέθ, έχοντας βρεθεί κοντά στην κορυφή. Στη Σεπάνγκ, ο Ιταλός θα συνεχίσει τη διαδικασία προσαρμογής του στη YZR-M1 και θα βελτιώσει το set-up, μόλις έναν μήνα πριν αρχίσει η σεζόν.

Ο Κουαρταρό από τη μεριά του πήρε την πρώτη του γεύση από μοτοσικλέτα MotoGP στις δοκιμές της Βαλένθια. Μάλιστα, μέχρι το τέλος αυτών της Χερέθ, μόλις δέκα μέρες αργότερα, βρέθηκε στο πρώτο μισό των χρόνων. Ο Γάλλος στοχεύει στον τίτλο του rookie του MotoGP το 2019.

Πηγή: Petronas Yamaha SRT


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...