Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda

Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda (1)

Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda

Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda (1)

Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda (1)

 

Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda, η οποία παρείχε υποστήριξη στον αγώνα που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν από μερικές ημέρες.

 

Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda (2)

IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino

 

Παράλληλα, πετυχημένη ήταν και η παρουσία της Skoda Team Greece 2019.

 

Περισσότεροι από 4.500 αθλητές, συνοδοί, θεατές και εθελοντές παρευρέθηκαν στη Μεσσηνία. Οι αθλητές που συμμετείχαν, ήταν περίπου 1.500 από 61 χώρες και δοκίμασαν τις αντοχές τους στα 1,9χλμ. κολύμβησης, 90χλμ. ποδηλασίας και 21χλμ. τρεξίματος, χωρίς καμία ενδιάμεση στάση.

 

Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda (3)

IRONMAN 70.3 Greece

 

Ο αριθμός 70.3 στο συγκεκριμένο IRONMAN, υποδηλώνει το σύνολο της απόστασης σε μίλια, καθώς και τον αριθμό των αθλημάτων.

 

Να σημειωθεί πως στον αγώνα, πολύ καλή παρουσία είχε και η Skoda Team Greece 2019, που μέσω των αθλητών της έφτασε στην επιτυχία.

 

Η Τζένη Μπουλμέτη τερμάτισε πρώτη στο ηλικιακό γκρουπ 30-35 ετών και δεύτερη στη γενική κατάταξη των γυναικών, ο Χρήστος Γαρέφης ήταν δεύτερος στο γκρουπ 60-65 ετών, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Νίκος Παπαγγελής, που στο σπορ της ποδηλασίας, ανέπτυξε ανώτατη ταχύτητα της τάξης των 30,5 χ.α.ω.

 

Στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino η Skoda (4)

Νίκος Παπαγγελής, Skoda Team Greece 2019

 

Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Kosmocar-Skoda, δήλωσε. «Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρθενική εμφάνιση της Skoda Team Greece 2019. Το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε, ταυτίζεται με το πάθος που οδηγεί τη Skoda. Πάθος για καινοτομία, τεχνολογία και καλύτερο τρόπο να ζεις. Ένα πάθος που σήμερα, οδηγεί τη μάρκα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με νέα, συναρπαστικά μοντέλα».

 

Πηγή: Kosmocar-Skoda

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...