Συμφωνία Mercedes-AMG Petronas με AMD

Συμφωνία Mercedes-AMG Petronas με AMD

Συμφωνία Mercedes-AMG Petronas με AMD

Συμφωνία Mercedes-AMG Petronas με AMD
Συμφωνία Mercedes-AMG Petronas με AMD

Συμφωνία MercedesAMG Petronas με AMD, με την ομάδα της Formula-1 να ανακοινώνει μια πολυετή σύμπραξη με τον κορυφαίο εκπρόσωπο υπολογιστών.

 

Συμφωνία Mercedes-AMG Petronas με AMD

Συμφωνία Mercedes-AMG Petronas με AMD

 

Η νέα συνεργασία συνδυάζει το πάθος των δύο εταιρειών για εξαιρετικές επιδόσεις. Πλέον, το λογότυπο της AMD θα εμφανίζεται και στις δύο πλευρές του μονοθεσίου αυτοκινήτου της ομάδας του 2020. Επιπλέον, θα βρίσκεται σε εμφανή θέση στα αγωνίσματα των αγώνων μοτοσικλετών, στην ομαδική ενδυμασία και στον σταθμό μηχανικής.

 

 

«Στην AMD είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο όταν δημιουργούμε τεχνολογίες για υπολογιστές υψηλών επιδόσεων», δήλωσε ο John Taylor, επικεφαλής μάρκετινγκ της AMD. Και συνέχισε… «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ομάδα Formula-1 της Mercedes-AMG Petronas. Πρόκειται για μία ομάδα που αρέσκεται στη χρήση της τεχνολογίας. Έχουμε πλέον κοινό πνεύμα και στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτομία και απόδοση από το εργοστάσιο μέχρι τους αγώνες στις πίστες».

 

 

«Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της Formula One. Εμείς προσπαθούμε πάντα να πιέσουμε τα τεχνολογικά όρια στο κυνήγι μας για την καλύτερη δυνατή απόδοση», δήλωσε ο Toto Wolff, Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-AMG Petronas. Και συνέχισε… «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την AMD μαζί μας και προσβλέπουμε σε μια εξαιρετική συνεργασία».

 

 

Η Mercedes-AMG Petronas θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το μονοθέσιο του 2020 την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020. Μάλιστα, όπως είναι λογικό, εκεί θα βρίσκεται και η AMD.

 

 

Σχετικά με την AMD

 

 

Για 50 χρόνια, η AMD συνεχίζει να προσφέρει καινοτομίες σε τεχνολογίες υπολογιστών, γραφικών και οπτικοποίησης υψηλής απόδοσης. Εκατοντάδες εκατομμύρια καταναλωτές, σε όλο τον κόσμο, βασίζονται καθημερινά στην τεχνολογία AMD για να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής, εργασίας και παιχνιδιού τους.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η AMD εμπνέει το σήμερα και το αύριο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα AMD (NASDAQ: AMD), το blog, το Facebook και το Twitter της εταιρείας.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...