Συνεργασία Mercedes-AMG Petronas με INEOS

Συνεργασία Mercedes-AMG Petronas με INEOS

Συνεργασία Mercedes-AMG Petronas με INEOS

Συνεργασία Mercedes-AMG Petronas με INEOS
Συνεργασία Mercedes-AMG Petronas με INEOS

Συνεργασία MercedesAMG Petronas με INEOS, με την ομάδα της F1 να ανακοινώνει πενταετή κύρια συμφωνία με την παγκόσμια εταιρεία πετρελαιοειδών και χημικών.

 

Mercedes AMG Petronas - INEOS

Mercedes AMG Petronas – INEOS

 

«Στιγμή υπερηφάνειας για την INEOS»

 

 «Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για την INEOS. Αποτελεί τιμή να γίνεται κάποιος κύριος συνεργάτης της καλύτερης ομάδας της Formula One παγκοσμίως», δήλωσε ο Sir Jim Ratcliffe, ιδρυτής και πρόεδρος της INEOS. Και συνέχισε λέγοντας… «Η ομάδα της Mercedes είναι ηγέτης στον παγκόσμιο αθλητισμό. Έχει άλλωστε δείξει με συνέπεια ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας και της ανθρώπινης απόδοσης. Η αποφασιστικότητά της να επαναπροσδιορίσει το τι είναι δυνατό την καθιστά κορυφαίο συνεργάτη μας. Η ενίσχυση της εταιρικής μας σχέσης με τη Mercedes-AMG Petronas θα μας επιτρέψει να εντοπίσουμε και να ξεκλειδώσουμε ακόμη μεγαλύτερα κέρδη απόδοσης».

 

INEOS - Mercedes

INEOS – Mercedes

 

«Ακρογωνιαίος λίθος των μελλοντικών μας σχεδίων»

 

 

Από την πλευρά του, ο Toto Wolff, Διευθύνων Σύμβουλος της Ομάδας Φόρμουλα 1 της Mercedes-AMG Petronas σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που καλωσορίζουμε τον INEOS στη Mercedes με την ιδιότητα του κύριου συνεργάτη. Η φιλοδοξία, ο δυναμισμός και η επιχειρηματική διάθεση της εταιρείας είναι τέλεια προσαρμοσμένα στο πνεύμα της Mercedes-AMG Petronas. Και οι δύο μας μοιραζόμαστε την επιθυμία για καθημερινή βελτίωση. Δεσμευόμαστε για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των μελλοντικών μας σχεδίων στη Formula One. Για άλλη μια φορά χρησιμεύει για να αποδείξει πως το άθλημα μπορεί να προσελκύσει φιλόδοξα, παγκόσμια εμπορικά σήματα με μακροπρόθεσμο όραμα την επιτυχία. Είμαστε εδώ, όλοι μαζί, για να αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό».

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...