Συνεργασία Mercedes-Benz EQ με Suunto

Συνεργασία Mercedes-Benz EQ με Suunto

Συνεργασία Mercedes-Benz EQ με Suunto

Συνεργασία Mercedes-Benz EQ με Suunto
Συνεργασία Mercedes-Benz EQ με Suunto

Συνεργασία Mercedes-Benz EQ με Suunto, με την ομάδα της Formula E να έρχεται σε συμφωνία με τη φινλανδική εταιρεία σχεδιασμού αθλητικών ρολογιών.

 

Suunto and Mercedes-Benz EQ

Suunto and Mercedes-Benz EQ

 

Μάλιστα η επίτευξη της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τον αγώνα του Μεξικού το περασμένο Σάββατο. Η Suunto μάλιστα ανακοίνωσε πως τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει και μια ειδική έκδοση του ρολογιού GPS Suunto 9 Multisport.

 

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η ομάδα και τα πληρώματα θα επωφεληθούν από τις εκτεταμένες λειτουργίες του ρολογιού Suunto 9. Αυτό θα τους εξασφαλίσει βέλτιστη απόδοση, παρά τις αλλαγές της ζώνης ώρας. Τα ρολόγια θα χρησιμεύσουν επίσης ως υπολογιστές γυμναστικής και υγείας μιας και θα είναι σε θέση να παρακολουθούν την απόδοση όλων των μελών της ομάδας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τους αγώνες. Επιπλέον, διαθέτουν λειτουργίες παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, έξυπνη συνδεσιμότητα και πλοήγηση GPS. Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο εξασφαλίζει ότι τα μέλη της ομάδας μπορούν πάντα να ελέγχουν όλες τις σημαντικές ημερομηνίες, ώρες και δρομολόγια του ABB FIA Formula E Championship, σε οποιοδήποτε χώρο και να βρεθούν.

 

Mercedes-Benz EQ E Team, Suunto   Mercedes-Benz EQ Formula E Team, Suunto

Mercedes-Benz EQ E Team, Suunto

 

Συμφωνία για καλύτερες επιδόσεις

 

“Η σεζόν στη Formula E αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική και με πολλές προκλήσεις για εμάς. Συνεπώς πρέπει να δώσουμε σε κάθε άτομο της ομάδας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. Για αυτό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με την εταιρεία Suunto. Είναι μια πρώτης τάξεως προμηθεύτρια, τα προϊόντα της οποίας θα επιτρέψουν στα μέλη της ομάδας μας να παρουσιάσουν τις καλύτερες επιδόσεις τους». Αυτό τόνισε στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Mercedes-Benz.

 

Patrick Dalez (Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Suunto)

 

“Τα δεδομένα γυμναστικής και υγείας που συλλέγονται από τα ρολόγια αθλημάτων Suunto 9 υποστηρίζουν το πρόγραμμα επιδόσεων που έχει καταρτίσει η ομάδα. Βοηθάνε έτσι στην καλύτερη κατανόηση των απαιτήσεων που επιβάλλει μια μακρά ημέρα αγώνων. Η Suunto υποστηρίζει αθλητές και λάτρεις των σπορ για περισσότερα από 80 χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι με την ομάδα EQ της E-Formula E της Mercedes-Benz. Θα εκμεταλλευτούμε τις συσκευές μας για να παρακολουθήσουμε και να αξιολογήσουμε τα επίπεδα γυμναστικής και ανάκαμψης της ομάδας και να βελτιστοποιήσουμε τη φυσική προετοιμασία των οδηγών για μεγιστοποίηση της ανθρώπινης απόδοσης στην ημέρα αγώνα”.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...